Slider

Puolivuotiskatsaus.

lauantai 1. heinäkuuta 2017

Idea tähän postaukseen syntyi Blogisiskoissa olevasta Blogiflown aiheesta "puolivuotiskatsaus". On siis aika katsoa hieman taaksepäin kuluneeseen puolivuotiseen ja suunnitella seuraavaa puolivuotista.

TAMMIKUU 2017

Vuoden 2016 loppu oli villasukkahuumaa, joka jatkui hieman vielä tammikuun puolellakin. Neuloin loppuvuoden ja alkuvuoden aikana jopa kahdeksan (8!) paria villasukkia, joista suurin osa meni pukinkonttiin tai muiksi lahjoiksi. Sain hienoisen yliannostuksen neulomisesta ja alkuvuoden neulomisinnostuksen jälkeen puikot ovat odottaneetkin uutta inspiraatiota.

Villasukkien lisäksi esittelin myös yhden setin virkattuja herkkuja. Tein myös ihan oikeita herkkuja - tällä kertaa linnuille, kookosrasvasta ja linnunsiemenistä. Massa laitettiin vuokiin ja annettiin kovettua esimerkiksi parvekkeella ja tuloksena oli vaikkapa kivoja viemisiä kyläpaikkoihin :)

HELMIKUU 2017

Helmikuussa puuhailin myös vauvalle suloisen setin sekä vaunukoristeen.

Esittelin myös joulun välipäivinä ompelemani Herra Jänön. Ompelu ei ole ollut koskaan suosikkipuuhaa, joten olen melko ylpeä aikaansaannoksestani :)

Postasin helmikuussa myöskin viime kesän kesälomareissukohteesta Ystadissa. Ystad on tullut tunnetuksi Henning Mankellin kirjoittaman rikosromaanisarjasta, rikospoliisi Kurt Wallanderin kotikaupunkina. Aivana ihana kaupunki!

MAALISKUU 2017

Maaliskuu oli virkkauksen saralla hyvin monipuolinen kuukausi, sillä kuukauden aikana esittelin suloisen norsun, aloitin Projekti pajuneliön, virkkasin avaruusporonkin nimen saaneen kirahvin sekä kauniin klipsupussukan.
HUHTIKUU 2017

Huhtikuussa käytiin vähän kotiseutumatkoilla Tampereen Raatihuoneella, Vaihmalan hovissa Lempäälässä sekä Siilinkarilla Näsijärvellä.

Fiilistelin myös kuukauden Book Beatin äänikirjasovellusta, joka mahdollisti kirjojen kuuntelemisen sekä virkkaamisen! Huhtikuussa kuuntelin kahdeksan (8!) äänikirjaa.

Huhtikuussa oli Tampereella myös Supermessut, joille osallistuin bloggaajana sekä järjestin ensimmäisen yhteistyöni merkeissä arvonnan.

TOUKOKUU 2017

Toukokuu oli virkkauksen osalta hieman hiljaisempi, keskityin fiilistelemään Euroviisuja, kävin ensimmäisessä bloggaritapahtumassa Hämeenlinnassa Wetterhoffilla sekä tein välikatsauksen Projekti pajuneliöön.KESÄKUU 2017

Kesäkuussa sama hiljaisuus virkkausrintamalla jatkui ja blogi päivittyi hyvin harvakseltaan. Kesäkuussa fiilistelin kuitenkin alkavaa kesälomaa tekemällä kesän bucketlistin sekä palaamalla viime vuoden kesälomareissun muistoihin Kööpenhaminaan.Kevään aikana olen hankkinut blogille myös oman domainin, Instagram -tilin sekä Facebook -sivut.
Erityisesti Instagramissa olen saanut monia seuraajia lisää :)

Monenlaista mahtuu puoleen vuoteen! Mitähän seuraava puolivuotinen tuo tullessaan? Ei mene montaakaan kuukautta kun voi jälleen kaivaa viltit esiin, sytyttää kynttilät sekä alkaa odottamaan lempparisarjojen paluuta tv-ruutuun. Ennen kuin huomaakaan, kohta on jälleen syksy ja joulu tulossa.
Syksyn tullen ajattelin laittaa sukkapuikot kilisemään ja neuloa muutamat söpöt villasukat.

Onneksi sitä kaikkea ennen on kesäloma juuri nyt ja tässä, aurinko paistaa ja loma on vasta alussa!2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3

  Oli ihana lukea mitä kaikkea olet tehnyt tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Monenlaista sitä on ehtinyt puolessa vuodessa käsityörintamalla tehdä. Kiitos kun kävit blogissani ja kiva myös kun kommentoit :) Tervetuloa uudelleenkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan