Slider

Harmaa klipsupussukka

torstai 6. heinäkuuta 2017

virkkaaminen kukkaro

Kesäloman neljäs päivä ja taivas pysyttelee edelleen harmaan sävyissä. Välillä aurinko pilkahtelee pilvien raosta elätellen toiveita lämpimämmistä päivistä.

Tähän astisen loman olen viettänyt suurimmaksi osaksi sisätiloissa, välillä parvekkeella istuen ja virkkaillen. Olen myös löytänyt kivan kesäsarjan Areenasta! Piikkejä paratiisissa -sarja on koukuttanut minut katsomaan jokaisen jakson. Viime vuonna katselin Kotiin takaisin -sarjaa, harmi ettei sitä tullut enempää. Olen muutenkin siirtynyt katselemaan Ylen ohjelmistoa jo pelkästään mainoksien puuttumisen vuoksi.

kukkaro virkkaaminen

Virkkasin tämän harmaan pussukan ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Lankana käytin Essentials cottonia ja kukkarokehykset on hankittu Sinellistä. Itsetehtyjä lahjoja on kiva antaa :)kukkaro virkkaaminen

kukkaro virkkaaminen

Tilasin taannoin nimikointinauhoja täältä, KLIK. Tilasin tuollaisia silitettäviä, jotka sää kätevästi vaikkapa pussukan sisälle. 100 kpl nauhoja maksoivat postikuluineen 27€. Hinta oli melko suolainen omasta mielestäni, mutta kyllähän nuo riittävät tovin jos toisen :)

virkkaaminen kukkaro


Mukavaa torstaita!4 kommenttia:

 1. Siitä tuli tosiaan söpö. Minustakin itsetehtyjä on kiva antaa (toivottavasti niitä on myös kiva saada!) T. Blogisisko Teresa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, itsetehdyissä on sitä jotain - kiva on myös itse saada itsetehtyjä juttuja! Kiva kun kommentoit :)

   Poista
 2. Moikka Marjo!
  Aivan ihania syntyy sun käsistä! Saisinko tilata sulta kaksi tuollaista virkattua norsua (kuvan väreistä ruskee ja vihree ois kivat)? Itse saat hinnoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dup!

   Laitatko mulle sähköpostia marjoriitta.alitalo (at) gmail.com :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan