Slider

Avainnauha

keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

virkattu avainnauha

Tätä postausta kirjottaessa istun junassa matkalla kohti pk-seutua. Olen matkalla tapaamaan ystävääni, joka muuttaa pohjoiseen emmekä tapaa vähään aikaan. Kesälomalla olen tavannut ystäviä ja se on ollut todella mahtavaa. Harmi, että moni ystävä on joutunut muuttamaan pk-seudulle, sillä esimerkiksi Tampereen työttömyysprosentti on edelleen hurja - jossain 15% hujakoilla se liikkuu. 

Työtä ei riitä ja vain tietyt alat vetävät. No, elämä ei useinkaan mene niin kuin suunnittelee tai toivoo, mutta onneksi ne tosi ystävät säilyvät elämässä mukana, vaikka välillä oltaisiin satojen tai joskus jopa tuhansien kilometrien päässä toisistaan!

Ystävyydestä päästäänkin avainnauhaan, jonka virkkasin alkukesästä ystäväni siskolle, jolle virkkasin aiemmin tämän (KLIK) avainnauhan. Tällä kertaa jätin rusetin tekemättä ja ompelin kiinni pelkän puisen handmade merkin, jonka ostin Supermessuilta (KLIK) Texomerin myyntipisteeltä.

virkattu avainnauha


Mukavaa loppuviikkoa!2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen ja tyylikäs avainkaulanauha! Samanlaisia kesäajatuksia itselläkin, ystäviä on ihana tavata ja parhaat niistä säilyvät kilometreistä huolimatta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ystävät ovat elämänsuola ja ilman ystäviä elämä olisi paljon raskaampi elää. Tuntuu, että itse olen kesälomalla nähnyt enemmän ystäviä kuin varmaan koko kuluneena vuotena :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan