Slider

BlogistaBlogia kirjoittelee kolmekymppinen nainen Tampereelta. Aloitin blogin käsityöpainotteisena, sillä hurahdin virkkaukseen opiskeluaikoina vuonna 2014. Käsityöt kulkevat edelleen rakkaana harrastuksenani, mutta nykyään blogissani näkyy vahvasti retkeily. 

Olen lapsesta asti viihtynyt ulkona ja luonnossa keho ja mieli saa levätä. Rakastan istua nuotion äärellä ja katsella liekkien tanssia. Pyrin lähtemään metsään aina kun mahdollista. Tavoitteenani olisi kiertää kaikki Suomen kansallispuistot. Haluan innostaa muitakin liikkumaan luonnossa ja myös pitämään luonnosta huolta. 

Blogissani esittelen satunnaisten virkkaus- ja neulomistöiden lisäksi kotimaisia matkailukohteita, sillä olen huomannut vuosien varrella miten upeita paikkoja rakas Suomi kätkeekään sisäänsä ja haluan kertoa niistä myös muille! Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan vaan mielenkiintoiset paikat voivat löytyä aivan nurkan takaa :) Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt!

PS. Jätäthän kommentin käynnistäsi :)


5 kommenttia:

 1. Kuullostipa jotenkin tutulta. Olisin voinut itsekin kirjottaa lähes samoin. Sun blogissa on aina kauniita kuvia. Hyvää viikonloppua, ehkä nähdäänkin? Perjantaiterveisin blogisisar

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla! Suloisia kuvia ja aivan kertakaikkisen hurmaavia käsitöitä. Tulee niin hyvälle tuulelle kun blogiasi selailee!
  Jos haluat, olet tervetullut vilkaisemaan myös minun, aloittelijan, blogia ketjusilmukkakiristyy.blogspot.com
  Aurinkoisia talvipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olipa ihana kommentti ja päivän piristys :) Kiva kun olet tullut blogiini ja käyn tutustumassa myös sinun blogiisi :)

   Poista
 3. Pidin kuvista ja teksteistä. Kiitos.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan