Slider

Jäätelökesä.

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

virkattu mehujää

Loma on puolivälissä - kamalaa! Lomasuunnitelmia olisi vaikka muille jakaa, mutta aurinkoiset päivät antavat odottaa itseään tai ne tulevat yllättäen. Moni suunnittelemani kesämeno vaatisi edes kohtuullisen ilman (ei vettä, lunta, räntää tai rakeita kiitos!). 

Viikon päästä maanantaina olisi tarkoitus lähteä Saariston Rengastielle ja valmistelut ovat paraikaa käynnissä - missä kaikkialla käydä, missä majoittua, miten lauttojen aikataulut sopivat omiin, mitä pitää ottaa mukaan

Kaipaisinkin vinkkejä paikoista, joissa ehdottomasti pitäisi rengastien varrella käydä!

Näillä näkymin matkamme alkaa Turusta (josta alkumatkasta mahdollisesti huristamme vain ohi ja paluumatkalla vietämme enemmän aikaa tai toisinpäin), sitten Parainen-Nauvo-Korppoo-Houtskari-Iniö-Kustavi-Taivassalo-Rymättylä-Naantali-Turku. Itselleni Louhisaaren kartano on paikka, jossa on pakko pysähtyä - tämä puhtaasti valokuvauksellisista syistä :)


virkattu mehujää

virkattu mehujää

virkattu mehujää

Nämä kuvien herkulliset jätskit syntyivät jo kesäkuun alkupuolella omatekoisella ohjeella. Voin kuvitella, jos nämä antaisi jollekin pikkuiselle, ne voisivat helposti mennä suuhun ;)

virkattu mehujää

virkattu mehujää2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan