Käsityöpainotteinen blogi, jossa virkataan ja valokuvataan.

144. Supermessut 2017

supermessut_2017_Tampere

Viime viikonloppuna, 21.-23.4.2017 järjestettiin Supermessut Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden muodostivat Puutarha, Design- ja käsityötori, OutdoorErä, Keräily sekä Kotimaan matkailu. Blogistina pääsin ilmaiseksi sisään blogikirjoitusta vastaan.

Itse poikkesin messuilla sunnuntaina iltapäivällä, jolloin pahimmat ruuhkat olivat jo helpottaneet ja liikkumaankin mahtui mukavasti. 

Supermessut_2017_Tampere

Supermessut_2017_design_ja_käsityötori

Aloitin messuiluni - mistäpä muualtakaan kuin Design- ja käsityötorilta. Kiertelin hallia ristiin rastiin ja tykästyin erityisesti mm. Paula Riikosen ihastuttaviin keppihevosiin ja ihanan värikkäisiin pöllöihin (kuva pöllöistä alla). Hänellä oli myös ihania pipoja ja pussukoita myynnissä. 

supermessut_2017_Paula_Riikonen_design_ja_käsityötori

Ateljee Agamin matkailumerkit ja -viirit olivat hauska idea ja osuipa sieltä silmääni pari tuttuakin paikkakuntaa, joiden vaakunat/viirit koristivat villakankaasta tehtyjä pussukoita, tauluja ja laukkuja.

Texomeristä ostin itselleni muutamia tuotteita, mm. handmade -nahkamerkkejä, silikonihelmiä sekä klipsejä.

texomer_Supermessut_2017

texomer_supermessut_2017

Seuraavaksi siirryinkin kiertelemään puutarhapuolella.

supermessut_2017

supermessut_2017_puutarha


supermessut_2017_puutarha

supermessut_2017_puutarha


supermessut_2017_puutarha

Puutarhapuolella löysin Eveliinan Taloon, josta päädyin ostamaan pyykkietikkaa. Eveliinan Talo sijaitsee Nokialla ihan Tampereen vieressä ja ajattelinkin jossain vaiheessa käydä piipahtamassa varsinaisessa kivijalkamyymälässä.

supermessut_2017_eveliinan_talo_nokia

eveliinan_talo_nokia_supermessut_2017

supermessut_2017_eveliinan_talo_nokia


pyykkietikka_eveliinan_talo_nokia_supermessut_2017

eveliinan_talo_nokia


Puutarhapuolelta suuntasin Kotimaan matkailuun, sillä kesällä tiedossa on ainakin pari kotimaan reissua - viikonloppureissu Örön saarelle sekä myöhemmin kesällä Saariston rengastielle. Sain haluamani esitteet ja kiersin vielä nopsasti OutdoorErän ja Keräilyn.

eveliinan_talo

Supermessut olivat ihan mukava kokemus, vaikkakin ilman seuraa oli hieman ehkä tylsää kierrellä - toisaalta, saipa mennä sitä tahtia mikä itseä huvitti. Oma messuiluni käsitti parin tunnin kiertelyä, jonka jälkeen koin nähneeni sen mitä halusinkin. Jotain jäin kuitenkin kaipaamaan.

Kävikö joku muu Supermessuilla ja mikä fiilis muilla jäi käynnistä?

PS. Arvonnan voittaja on TiinaS! Onnea Tiina ja kiitos kaikille osallistuneille :) Erityiskiitos Shiilan Putiikille arpajaispalkinnosta! Muista hyödyntää alekoodi (voimassa 30.4.2017 asti.)!


1 kommentti on "144. Supermessut 2017"

Kiitos kommentistasi :)