Slider

Virkatut hedelmälohkot kotileikkiin

maanantai 24. huhtikuuta 2017

virkattuja hedelmälohkoja

Takana on äksönviikonloppu! Vietin pitkästä aikaa hyvän ystäväni kanssa aikaa Seinäjoella (vierailimme mm. Mallan Makeissa Ilmajoella) ja sunnuntaina kävin vielä blogistin ominaisuudessa Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa Supermessuilla. Hieman rauhallisempaa viikonloppua siis odotellessa, heh ;) Supermessuilta tulee ainakin oma postauksensa vielä!

virkattuja hedelmälohkoja

Nämä hedelmälohkot on alunperin bongattu Miran Prinsessajuttu -blogista ja ennen kuin Mira oli julkaissut ohjeen näihin, virkkailin näitä mututuntumalla kuvaa katsomalla. Pitihän niitä virkata muutama ohjeellakin, tietty. Hedelmälohkojen ohjeeseen pääset siis tästä, KLIK!

virkattuja hedelmälohkoja


virkattuja hedelmälohkoja

Muutamiin lohkoihin liimasin myös magneetit ja itse asiassa mietinkin laittavani seuraaviin lohkoihin magneetin hedelmälohkon sisään. Osassa lohkoja on vanutäyte, osassa vanulappu.

Muista osallistua arvontaan (KLIK), se on voimassa vielä keskiviikkoon 26.4.2017 klo 16 asti! Tosi kivasti on tullut jo osallistuneita ja monta ihanaa lukijaakin olen saanut lisää, kiitos siitä  

virkattuja hedelmälohkoja4 kommenttia:

 1. Sööttejä! Minusta tulee täti heinäkuussa. Uskaltaisikohan näitä kokeilla, vaikka olen ihan poropeukalo... :)

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo virkatut hedelmät ovat simppeleitä tehdä, Miran Pronsessajuttu blogissa on hyvät ohjeet :)

   Poista
 2. Nämä on ihania! :) Pitäisi varmaan kaivella langat esiin... Olisi ehkä jotain valmiina sitten, kun tyttö on leikki-iässä. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan