Slider

Virkattu kakku.

perjantai 14. huhtikuuta 2017



virkattu prinsessakakku

Jokin aika sitten valmistui Prinsessakakku (ohje KLIK), johon sain vaikutteita myös Marin tekemästä Prinsessakakusta (KLIK). Täytyy sanoa, että harvoin meinaa virkkauksien kanssa usko loppua, mutta tämän kakun kohdalla kävi niin useampaankin kertaan - ehdin jo ajatella, että en saa kakkua koskaan valmiiksi kun lisäyksiä tehtiin koko ajan lisää ja lisää. Sain kuin sainkin kakun valmiiksi ja pinkki lanka (Novita puuvilla-bambu, väri 099) loppui juuri sopivasti. 


virkattu prinsessakakku

Kakun sisällä on vanua sekä pohjassa  pala kartonkia, että kakku pysyy ryhdikkäänä ja pohja tasaisena. Valtava kakku siitä lopulta tuli ;) Ihan täysin samanlaista kakkupaperireunusta en jaksanut kakkuun virkata vaan muokkasin siitä hieman erilaisen. Ihan heti en samanlaiseen rupeamaan ryhtyisi uudelleen, aikamoinen urakka! Mutta ihan nätti siitä lopulta tuli ja olen iloinen, että kakun sain valmiiksi.

prinsessakakku



kukkia neilikka

Tänään Pitkäperjantaina aiomme huristella sukulaisia tapaamaan. On siis aika pakata virkkuut mukaan ja hypätä autoon kimpsuineen ja kampsuineen!


PS. Ilo on ollut huomata, että blogiini on tullut hurjasti uusia kirjautuneita lukijoita, tervetuloa! Lukijoita on tällä hetkellä jo 38!  Myös 50 000 katselukerran raja menee rikki ihan pian! Olen otettu :)


prinsessakakku

Ihanaa pääsiäistä!



4 kommenttia:

  1. Voi mahdoton, miten syötävän ihana kakku! Ja niin soman värinenkin <3

    Kauniita pääsiäisen päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Onpa suloinen! Minä olen virkannut muffinsseja, ehkä seuraavaksi olisi virkatun kakun vuoro. Olen virkkaillut muffinsseja (ja myös esim. mansikoita, omenoita jne) sekä meille kotiin koristeiksi että kummilapsilleni kotileikkeihin.

    Mukavaa pääsiäisen aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo virkatut herkut on kyllä kivoja, niihin tuppaa jäämään vähän koukkuun - ja itse tuppaan virkkaamaan niitä vaikken oikein tiedä, kenelle niitä virkkaisin :D Mutta on ne vaan suloisia! Erityisesti tykkään donitsien virkkaamisesta, vaikka niissäkin oma urakkansa on. Omille sukulaislapsille noita on tullut annettua lahjoiksi :) Kiitos samoin myös sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan