Slider

Vaaleanpunainen klipsupussukka.

lauantai 8. huhtikuuta 2017

virkattu pussukka

Postasin pari viikkoa sitten ruskeasta aurinkolasipussukasta (KLIK), joka saa nyt jatkoa -vaaleanpunaisena versiona :) (Ja itse asiassa hurahdin tekemään vielä kolmannenkin, harmaana.)

Hurahduksestani johtuen jouduin metsästämään metallikehyksiä kissojen ja koirien kanssa. Surffailin netissä kaikki nettipuodit läpi, mutta suurimmassa osassa postimaksut olisivat olleet lähes saman verran kuin tuotteet. Lopulta totesin, että on turha lähteä merta edemmäs kalaan, sillä hurauttelin Sinelliin Lempäälän Ideaparkkiin, josta löysin metallikukkaroita (ja vähän muutakin ;).

virkattu kukkaro

Kotona huomasin, että vaikka olin ostanut kaksi samanlaista kukkaronkehystä, joista toinen oli muovipussissa ja toinen "irtokappaleena", niin tämä muovipussiversio tuntui kädessä paljon "lelumaisemmalta". Hintaeroa ei ollut kuin 0,50€, joten tästä lähtien hankkiessani kehyksiä ostan niitä hieman kalliimpia, jotka tuntuvat jämäkämmiltä.

virkattu kukkaro

Aloitin taas pitkästä aikaa neulomaan! Ennen jouluahan minua puraisi jonkinlainen sukkakärpänen, kun taisin neuloa loppuvuodesta varmaankin ainakin kahdeksat (!) villasukat. Vuoden vaihteen jälkeen jostain syystä en kokenut inspiraatiota neuloa lisää sukkia ;)

Olen tykännyt neuloa sukkia Red heart soft -langasta, sillä lanka on t o d e l l a pehmeää ja mukavaa neulottavaa. Löysinkin Prismasta uuden lankatuttavuuden - Red heart baby steps langan, jonka mehukas sävy sai minut nappaamaan yhden kerän mukaani. Nettisivujen mukaan sävy on "strawberry" eli mansikka, mutta omaan mieleeni tulee lähinnä koralliin vivahtava, enemmänkin lohenpunainen sävy. Nyt olen neulonut Marin ohjeella sukkia - huvittavaa on huomata, miten nopeasti se kantapäänkin neulominen hieman unohtuu ja pitää tarkistella, että mitenkäs se nyt tehtiinkään ;) 

virkattu kukkaro

Tänään ajattelin suunnata Orivedelle Käden taikaa! -myyjäisiin Taisto- talolle, josta pitäisi löytyä itselle tuttuja käsityöbloggaajia ihanine käsitöineen <3virkattu kukkaro

Ihanaa lauantaita!
4 kommenttia:

 1. Kaunis pussukka ja niin herkullinen väri! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo Essentials cottonin hempeä vaaleanpunainen on kyllä sellainen sävy, että!

   Poista
 2. Ihanan hempeää! Ompelitko virkkauksen kiinni kehyksiin vai litistitkö vain metalliosien väliin? Minäkin olen muutaman pussukan tehnyt ja todennut kehykset hankalaksi käyttää. Ehkä mulla on väärä tekniikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse asiassa en tehnyt kumpaakaan - liimasin vain, en ommellut tai puristanut. Katsotaan, miten kestää kulutusta.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan