Slider

Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?

tiistai 27. kesäkuuta 2017


aitienpaivalahja matonkude

Äitienpäivästä on kulunut jo tovi, joten on aika kertoa pannunalusista, jotka virkkasin äitienpäivälahjaksi. Pannunaluset on virkattu matonkuteesta ja hiljan tein samanlaisia työkamulleni synttärilahjamuistamiseksi täällä, KLIK.

matonkude pannunalunen aitienpaivalahja

Pannunaluset syntyivät nopsasti autossa istuessa ja päästyämme perille kotiseudulle sain toisenkin juuri valmiiksi ;) Matonkuteesta on viime aikoina vähän vähemmän tullut virkattua osittain siksikin, että matonkudevarastoni on huvennut melko vähiin ja jämäpaloista saa enää hädin tuskin pannunalusiakaan. Pitäisi tehdä kesäreissu Raumalle ja Rauman Jätti-Rättiin niin varastot saisivat täydennystä! Rauma on muutenkin kesällä erityisen ihana ja kaunis paikka, erityisesti vanha-Rauma.

Tämän viikon jälkeen alkaa kesäloma ja blogi päivittynee sopivalla tahdilla näin kesälläkin. Luonnoksissa olisi odottamassa kuvia Örön saarelta, söpöjä mehujäävirkkauksia sekä Kööpenhamina -sarjan loput päivät. Toivotaan, että säät lämpenisivät edes hieman niin ulkonakin olisi mukavampaa olla!

virkattu pannunalunen matonkudeEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan