Slider

Muffinsseja ja äänikirjoja.

tiistai 4. huhtikuuta 2017

virkattu muffinssi

Virkkailin taas muutamat muffinssit siinä toivossa, että pääsisin eroon muutamista langoista ;) (Voidakseni hankkia muutamia lisää :D) Ohje on DROPSin oma ja löytyy täältä, KLIK. Aikaisemmin tekemiini virkattuihin herkkuihin pääset klikkaamalla blogin oikeassa reunassa kohdassa "tunnisteet"-> virkatut herkut. 

virkattu muffinssi

Virkkaamisen lisäksi olen viime aikoina hurahtanut Book Beat -sovellukseen, johon löysin vajaa kuukausi sitten koodin eräästä blogista, jolla sai kahden viikon ilmaisen kokeilujakson sijasta kuukauden mittaisen ajan! Olen suoranaisesti ahminut kirjoja! Mikäs sen mukavampaa, kuin rentoutua sohvalla virkkuut kädessä äänikirjoja kuunnellen.

Olen nuorempana lukenut jonkin verran kirjoja, mutta viime vuosina kirjoja on tullut luettua paljon vähemmän - hyvä jos olen lukenut edes yhtä kirjaa vuodessa. Nyt olen hyödyntänyt kaikki mahdolliset hetket äänikirjojen kuunteluun: aamulla aamutoimia tehdessä, työmatkoilla jne. :)

Kolmessa viikossa olen kuunnellut seuraavat kirjat:

Anneli Auer - Murhalesken muistelmat
Leena Lehtolainen - Kuparisydän
Leena Lehtolainen - Surunpotku
Leena Lehtolainen - Ensimmäinen murhani
Leena Lehtolainen - Harmin paikka
Leena Lehtolainen - Luminainen
Leena Lehtolainen - Kuolemanspiraali

Nyt menossa on Leena Lehtolaisen "Tuulen puolella". Olen aina tykännyt rikosromaaneista ja jonkun kirjasarjan kolahtaessa, pitää koko sarja ahmia mahdollisimman nopeasti. Näin on käynyt Harry Pottereiden, Wallander-kirjojen ja myös monien tv-sarjojen kanssa. Leena Lehtolaisen Maria Kallio -kirjoista on tehty myös televisiosarja, joita katselin niiden pyöriessä telkkarissa. Kuunnellessani Luminainen, Kuolemanspiraali ja nyt menossa olevaa Tuulen puolella kirjoja, muistin tv-sarjassa olevat henkilöt ja tapahtumat. Minna Haapkylä teki hyvän roolisuorituksen Maria Kalliona.

virkattu muffinssi

Leena Lehtolainen - Surunpotku
Leena Lehtolainen - Kuparisydän
Leena Lehtolainen - Luminainen

virkattu muffinssi

/mainoslinkit: Adlibris

Iloa päivääsi!8 kommenttia:

 1. Ihania virkattuja muffinsseja. Minäkin olen tykännyt virkata muffinsseja. Sekä meille kotiin keittiöön että kummilapsille leikkeihin.

  Minä olen edelleenkin tosi vanhanaikainen kirjojen suhteen ja tykkään lukea perinteisiä kirjoja. Lasten kanssa ollaan joskus kuunneltu äänikirjoja.

  t. Blogisisko Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos kommentistasi :)

   Mäkin olen tykännyt aiemmin lukea perinteisiä kirjoja, mutta äänikirjojen avulla pystyn vapauttamaan käteni käsitöiden tekemiseen - kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)

   Poista
 2. Aivan ihania muffinsseja! Pitäisi itsekin käyttää puuvillojen loppuja tällaisiin!
  Minä en ole vielä äänikirjoihin siirtynyt, mutta paljon katson (kuuntelen) tv-sarjoja ja netflixiä samalla kun teen käsitöitä. Oletko muuten lukenut Fjällbacka kirjoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noihin virkattuihin herkkuihin saa kätevästi langanjämät kulumaan.
   Mä en ole lukenut tai oikeastaan kuullutkaan Fjällbacka kirjoista - täytyypä tutustua!

   Poista
 3. Ihania muffinsseja! Jossain vaiheessa lainasin kirjastosta äänikirjoja, kun en enää ehtinyt lukemaan niin kuin ennen mutta siitä on jo tosi pitkä aika. Ehkä pitäis kokeilla tuota sovellusta, ei nimittäin edelleenkään ole aikaa lukea :/ Äänikirjat on käteviä, kun niitä voi kuunnella vaikka kotitöitä tehdessä. Kivaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tuo äänikirjasovellus on kyllä ollut tosi kätevä, kun äänikirjoja voi kuunnella missä vaan - tosin sen olen havainnut että käsityöt jotka vaatii tosi tarkkaa kerros kerrokselta ohjeen seuraamista niin jompi kumpi meinaa kärsiä -virkkaus tai äänikirja ;P Kivaa keskiviikkoa sinullekin!

   Poista
 4. Voi miten söpösiä! Mä ehdin alkuvuoden neuleprojektin aikana jo pohtia äänikirjojen kuuntelemista, mutta en oikein saanut löydettyä helposti sopivaa kuuntelupaikkaa. Täytyykin tutustua tuohon! Kuulin, että Maaret Kalliolla olisi jokin kirja äänikirjana ja se erityisesti kiinnostaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maaret Kalliolta löytyy ainakin tuolta Book Beatista "Lujasti lempeä" kirja äänikirjanakin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan