Slider

Kirskaanniemi syksyllä

tiistai 6. marraskuuta 2018

kirskaanniemi

Kävin pitkästä aikaa Kirskaanniemessä. Olen postannut Kirskaanniemestä keväällä täällä. Ilma oli kaunis. Kirskaanniemessä oli paljon muitakin luonnosta nauttijoita. Reitin alkumatkalle oli rakennettu pieni klapikatos, josta sai ottaa matkaansa klapeja, mikäli halusi tehdä nuotion.

kirskaanniemi

kirskaanniemi

Matka Kirskaanniemeen on melko vaikeakulkuista aika ajoin, puiden juuret kulkevat maanpinnalla ja jalkoihin saa katsoa jatkuvasti ettei ole nenällään. Heitin kavereilleni ajatuksen, josko yövyttäisiin ensi kesänä Kirskaanniemen laavulla yhden yön verran. Luin juuri erään kirjan, joka käsittelee luonnossa yöpymistä ja tarkoitukseni on kirjoittaa kirja-arvostelu. Kirja sai minut taas innostumaan ajatuksesta, että yöpyisi luonnossa. Niin rohkea en ole, että yksinäni kykenisin yöpymään, joten seura on tervetullutta. Ehkäpä ensi kesänä pääsen postaamaan jännittävästä yöpymisestä Kirskaanniemessä :)

kirskaanniemi

kirskaanniemi

kirskaanniemi


Onko Kirskaanniemi sinulle tuttu paikka? Koska sinä olet viimeksi yöpynyt luonnossa - laavussa, teltassa, riippumatossa tai taivasalla?

klapit laavu
1 kommentti:

  1. Paikka ei ole minulle tuttu, mutta näyttääpä tosi hyvältä. Aurinkoisena päivänä kävelyretki tuolla olisi aika ihana. Yöpyminen ulkona ei oikeastaan ole mun juttu. Tai mistä sitä tietää, kun edellisestä telttailusta on yli 20 vuotta aikaa. Toivottavasti pääset toteuttamaan yöpymisen laavulla tai ihan taivasalla :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan