Slider

Kädentaitomessut 2018

keskiviikko 21. marraskuuta 2018

kädentaitomessut

//Sisäänpääsy messuille saatu blogipostausta vastaan

Viime viikonloppuna kokoontui jälleen valtava määrä käsityöstä kiinnostuneita ihmisiä saman katon alle. Kädentaitomessut valloittivat Tampereen Messukeskuksen! 

Itse pääsin paikalle vasta sunnuntaina - miten on mahdollista, että on viikonloppuja kun ei ole m i t ä ä n menoa ja kabuum, on viikonloppuja, kun kaikki menee päällekkäin? No, tämä oli se kabuum-viikonloppu. Perjantaina oli yhdet pikkujoulut, lauantaina puksuttelin junalla Ouluun ja kävin Sunrise Avenuen kiertueen päätöskeikalla ja sunnuntaina puksuttelin takaisin ja kirmasin vielä viime tingassa messuille. Sunnuntaina illalla olikin kaikkensa antanut olo! 

No, millaiset messut tällä kertaa olivat?

kädentaitomessut

Hyppäsin messubussiin linja-autoaseman pysäkiltä - olin muuten hieman järkyttynyt miten on mahdollista, että viimeinen messubussi messuille lähti Keskustorin pysäkiltä jo klo 14, kun messut kuitenkin päättyivät vasta klo 17. No, lähestulkoon juoksin suoraan messuille päästyäni Oulusta kotiin. Eteisaulasta päästyäni hämmennyin hetkeksi, kun narikka ei ollutkaan enää siellä, mistä ajattelin sen löytyvän. Toisaalta ymmärsin, että narikan siirtäminen D-halliin pääovien edestä oli ihan fiksu päätös. Fiksua olisi myös ollut vielä sunnuntainakin varautua riittävällä määrällä henkilökuntaa narikassa. Laskin, että narikalle oli 6 jonoa ja laskujeni mukaan 3 ihmistä viemässä tai hakemassa takkeja ja reppuja..

kädentaitomessut

No, pääsin minä lopultakin messuillekin. Olin valmistautunut äärettömän huonosti ja minulla meni hetki hahmottaa, mistä hallista haluan aloittaa ja mitä mistäkin löytyy. Olen havainnut hyväksi vierailla sunnuntaisin messuilla, kun fanaattisimmat kävijät ovat jo keventäneet lompakkoaan riittävästi. Messuilla oli väkeä, mutta käytävillä mahtui silti kulkemaan ihan kivasti. Minä suuntasin ekana Paapon pisteelle täydentämään varastoani muutamilla tarvikkeilla. Ne ostokset olivatkin ainoat, sillä olin itse keventänyt lompakkoani aivan hetki sitten Lahdessa Kätevä&Tekevä -messuilla.

kädentaitomessut

Kiersin kaikki hallit läpi. Ainoastaan Pietamon liike jäi käymättä, koska olin unohtanut listani, missä kaikkialla piti käydä.. ehkä ensi vuonna valmistaudun messuihin vähän paremmin ja toivon myös, että samalle viikonlopulle ei osuisi niin monta menoa, tai ainakaan sellaista menoa, jotka ovat eri kaupungeissakin..

Olin ihan tyytyväinen messukierrokseeni. Ehkä ensi vuonna yritän varata myös aikaa ottaa rauhallisemmin ja vaikka istahtaa alas (tietenkin virkkaamaan tai neulomaan jotakin, kuinkas muuten!)

Kävitkö sinä Kädentaitomessuilla? Mitä pidit?

kädentaitomessut4 kommenttia:

  1. Kuvista päätellen näyttää messuilla olleen kaikenlaista ja myös sitä ihmismassaakin. Mitä ostit Paapolta? ja oliko joku hitti mitä tänä vuonna olisi ollut messuilla paljon? T. utelias ;)

    VastaaPoista
  2. Paapolta ostin mm. norsuvaunulelutarvikkeita. En osaa nimetä mitään hittituotetta, koska en tehnyt niin perinpohjaista tutkimusta ja kiertelyä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan