Slider

Rusettipinnejä ja tumpunpidikkeet.

maanantai 27. maaliskuuta 2017


virkatut pinnit rusetit

Tutkin taannoin virkkaamieni töiden laatikkoa ja kartoitin, mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä. Olin jo melkein unohtanut virkatut rusetit, jotka kiinnitin pinneihin ja pompuloihin. Lisäksi aarteistani löytyi virkkaamani tumpunpidikkeet, joiden klipsut ovat itse asiassa kierrätetyt - olen joskus kauan sitten jostain ihmeen syystä ostanut sellaisia kuminauhoja klipsuilla varustettuna, jotka pitävät lakanan paikallaan patjan alapuolella. No, näille lakanapidikkeille ei koskaan lopulta ollut tarvetta, joten napsaisin klipsut irti (ja jemmasin tietenkin kuminauhatkin odottamaan seuraavaa tarkoitustaan). Klipsut saivat lopulta uuden elämän tumppujenpidikkeissä, joista tuli hempeän vaaleanpunaiset/valkoiset. Nähtäväksi jää, löytyisikö pidikkeille uusi omistajakin jossain kohtaa :)

kukkia

virkatut rusetit pinnit

Pinnit olen tilannut Nappikauppa Punahilkasta (KLIK). Samasta paikasta löytyy myöskin metalliklipsuja (KLIK).

virkatut rusetit pinnit


tumpinpidikkeet

kukkia

Viime aikoina olen kohdannut ongelman: hankin uusia lankoja, mutta tietyn värisistä langoista en tahdo keksiä tehdä mitään - ne siis pyörivät lankakerälaatikossani viikosta ja kuukaudesta toiseen. Esimerkiksi minulla on monta kerää erilaisia sinisävyisiä puuvillalankoja. Pää lyö tyhjää, kun mietin, mitä niistä voisi tehdä ? Jokin aika sitten virkkasin viirinauhan, johon tein sinisiä, harmaita ja valkoisia viirejä. Täytynee surffata taas Pinterestissä, josko sieltä löytyisi jokin inspiraatio :)

virkattuja


kukkia


Mukavaa alkanutta viikkoa!

/postauksessa mainoslinkkejä: Adlibris

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania pinnejä ja tumpunpidikkeitä! Miten sitä ei saa koskaan aikaiseksi virkata noita pinnirusetteja, vaikka monesti on ollut ajatus..eihän niiden tekemiseenkään menisi edes kauan!

  Onnea 2-vuotiaalle blogillesi ❤ Täällä on aina niin ihastuttavia käsitöitä nähtävillä, toivottavasti jatkat pitkään!

  Aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo pinnirusetit on kyllä nopsia tehdä, enemmän tuntui kuluvan aikaa siihen, mistä noita itse pinnejä oikein löytää ;) Nettikaupoista onneksi löytyy ! Ja kiitos synttärionnitteluista ja kehuista - tällä hetkellä ainakin into ja motivaatio on kova blogin suhteen, toivotaan että se säilyisikin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan