Slider

Projekti Paju neliö.

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

paju neliö

Prinsessajuttu -blogin Mira esitteli blogissaan yhden suosituimmista postauksistaan - virkatun vauvanpeiton, joka on virkattu paju neliö ohjeella. Ohje löytyy esimerkiksi Jan Eaton - 200 virkattua ruutua kirjasta, joka on tällä hetkellä tarjouksessa Adlibriksessä 31.3.2017 asti - vain 9,90€!

lankoja

Ajelin viime viikolla pitkästä aikaa Lankamaailmaan täydentämään (ennestään jo melko täysiä :D) lankavarastojani ja bongasin heti sisäänmennessä tarjouksen Hjertegarnilta 5 lankakerää 10€. Itse pidän enemmän Bommix bamboosta, sillä se on hieman paksumpaa kuin Blend bamboo.

Olen laittanut koukulle pajuneliöistä tehdyn peiton samoilla värisävyillä kuin Marikin - ainoastaan vaaleanpunainen on hieman pinkimpi kuin Blend bamboolla. Lisäksi nappasin koriin vielä Essentials cottonin muutamat langat.

paju neliö

Projekti on siis käynnissä ja etenee hiljalleen - ensimmäisen neliön tekemiseen kului tovi jos toinen, mutta seuraava syntyi jo huomattavasti nopeammin ja muistinkin ohjeen ulkoa jo parin ruudun jälkeen. Värisävyt miellyttävät omaa silmääni kovasti ja saapa nähdä kuinka monta ruutua jaksaa virkata - olen vitsaillut itsekseni, että jos en jaksa kovin montaa ruutua tehdä niin tehdään ruuduista sitten vaikka tyynynpäällinen ;) Toistaiseksi kuitenkin olen innostunut neliöistä ja olen hoitanut päättelytkin samantien, niin ei jää rästiin.

/postauksessa mainoslinkkejä: Adlibris

Hyvää Naistenpäivää!


9 kommenttia:

 1. Nuo värit vaan toimii aina <3 Sattumalta täälläkin on tehty viime päivinä neliöitä ja nimenomaan tyynynpäällistä suunnittelin :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo sävyt kyllä toimii todellakin! Esittelehän sinäkin sun aikaansaannoksesi blogissa kun saat valmiiksi :)

   Poista
 2. Toi on tosi ihana malli virkata ja ihanat sävyt sulla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itselleni tuo Pajuneliö on uusi malli, mutta aika nopeasti opin senkin tekemään ulkomuistista - itse olen lähinnä virkannut isoäidinneliötä. Mutta tosi sievä malli tuo on :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 3. Höh, ku mä en osaa virkata! Pitäisi varmaan katsoa jos Youtubessa olisi hyviä ohjevideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki uuden opettelu on alussa hankalaa, mutta virkkaaminen ei lopulta ole kovin monimutkaista, siinä ei ole kovin montaa erilaista silmukkaa - ainoa haaste on välillä se, miten tulkita virkkausohjeita :) Kannattaa aloittaa jostain ihan yksinkertaisesta! :)

   Poista
 4. Kauniit värit ja kuvio! Nyt tekee mieli virkata. Pitkään olenkin lähinnä neulonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, anteeksi! Olen kokonaan jättänyt vastaamatta kommenttiisi!
   Kiitos, kiva kun saan aiheutettua virkkausinspistä kanssaihmisissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan