Slider

Herkkuja.

lauantai 11. maaliskuuta 2017


virkatut herkut

Olen virkannut paljon erilaisia herkkuja ja esitellyt niitä blogissanikin. Niitä voi katsella klikkaamalla "virkatut herkut" -tunnistetta blogin oikeasta reunasta. Tässä postauksessa esittelen muutamat herkut lisää! 

Minulla on hyllyssäni kirja "Amigurumi - virkkaa omat maskottisi", josta löytyy ohje kuvassa olevaan leivokseen. Olen virkannut samalla ohjeella myös tässä postauksessa olevan leivoksen, KLIK. Tein leivokseen vain sen muutoksen, että kuorrute on virkattu täältä löytyvällä ohjeella, KLIK.

En tiedä johtuuko keväästä vai mistä, mutta hempeät sävyt kolahtavat tällä hetkellä - vaaleanpunaista pitäisi saada virkata ja kotiinkin sisustukseen :) Olen tykästynyt DROPS Muskatin tuohon vanhan ajan roosan sävyyn, jota käytin mm. leivoksessa.

virkatut herkut

Adlibris myy omastakin hyllystäni löytyvää Amigurumikirjaa "Amigurumiherkut! 25 virkattua makupalaa ", josta siitäkin löytyy jos jonkinlaista herkkua, mm. sushia, pizzaa, hodareita tai sitten virkattuja namuja, tryffeleitä. Ohjeita ja ideoita olisi enemmän kuin tarpeeksi, vielä kun löytyisi niin paljon aikaa toteuttaa kaikki ;)


/Mainoslinkit: Adlibris6 kommenttia:

 1. Hyvin käy kyllä noihin kekseihin myös tuollaiset pirteämmät värit, oikein herkullisen näköisiä! :)
  Hävisiköhän miun edelliseen postaukseen jättämäni kommentti johonkin kun sitä ei ole julkaistu (ei sillä et siinä mitään tärkeää ois ollut :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle iskee nyt tuo hempeä vaaleanpunainen ja olen ihan hullaantunut tuohon DROPS Muskatin old pink sävyyn - samaan aikaan tekisi mieli tehdä siitä kaikkea, mutta samaan aikaan yritän varjella sitä, ettei se loppuisi samantien :D Ja hei, sun kommentti olikin jäänyt julkaisematta (julkaisen kommentteja yleensä kännykällä ja kommentoin sitten koneella myöhemmin), mutta nyt se näkyy! :)

   Poista
 2. Niin kauniita virkkauksia 🌸🌸 Kyllä kevään myötä haluaa jotain pastellista sisustukseen. Vaaleanpunainen kolahtaa minuunkin 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Joo, sama juttu, keväällä tekisi mieli kaivaa kaikki värit esiin, vaikka normaalisti itse pidänkin enemmän harmaan, valkoisen ja beigen sävyistä :)

   Poista
 3. Ihanat nuo keksit. Niitä voisin meidänkin leikkikeittiöön virkata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan