Slider

Hempeän vaaleanpunainen ja harmaa viirinauha.

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017


viirinauha

Tätä postausta kirjottaessani olen toipumassa vatsataudista, joka kaatoi minut halaamaan ämpäriä useampaan otteeseen. Hyi! Vatsatauti on taudista kaikista kamalin - sitä ei toivo kenellekään! Vatsalihakset olivat yhden päivän täysin jumissa ja syömistä on taas opeteltu uudestaan. Taudin seurauksena tartuin vessaharjaan, pistin kaikki pyyhkeet ja petivaatteet pesuun. Toivottavasti Herra Yrjö jättää vastaisuudessa vierailut meillä väliin.. Ihan kamalaa, miten nopeasti menee voimat, vaikkei tauti edes oireilisi rajuna. Onneksi sain useamman päivän sairaslomaa töistä, sen verran toipumista on vaatinut lyhytkin tauti. 

No, mutta se Herra Yrjöstä tältä erää, siirrytään hieman iloisempiin aiheisiin :)

Kuvassa esiintyvä viirinauha on ollut jo hetken aikaa valmiina, kun innostuin virkkaamaan taas viirinauhan. Valkoisen, vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä iskee ainakin omaan silmään, vaikka itse olen yleensä ollut enemmän beigen kuin harmaan ystävä ♥ 

viirinauha

viirinauha

Virkkasin viirien reunatkin, niin lopputulos on siisti ja viimeistelty. Viireihin olisi varmaankin saanut kontrastia virkkaamalla reunat vaikkapa valkoisella tai jollain muulla viirissä esiintyvällä värillä - niin hurjaksi en kuitenkaan heittäytynyt ;)

viirinauha

Katso myös postaukseni: Vanhan ajan roosa viirinauha

viirinauha
2 kommenttia:

  1. Oi, miten suloinen viirinauha! :) Täytyisi itsekin virkata lastenhuoneeseen viirinauhat ikkunoille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viirinauhat ovat kyllä kivoja, niillä saa mukavan piristysruiskeen niin lastenhuoneeseen kuin vaikkapa keittiöön tai makkariin :) Lisäksi noiden viirinauhojen tekeminen ei ole vaikeaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan