Slider

Käsityömessut 2019

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

kädentaidot 2019

// Sisäänpääsy messuille saatu blogipostausta vastaan

Tajusinpa, että en ole postannut tämän vuotisista Kädentaitomessuista Tampereella. Kädentaitomessut järjestettiin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 15.-17.11.2019. Messut ovat Euroopan (!!) suurimmat käsityöalan messut. Tänäkin vuonna rikottiin ennätys - yhteensä 55 436 kävijää.

Menin messuille messubussilla, johon hyppäsin Ratinan kauppakeskuksen edestä. Menomatkalla bussissa oli hyvin tilaa. Olin kerrankin ollut fiksu ja tulostanut näytteilleasettajien karttapohjan ja merkannut karttaan asettajat, joiden pisteellä haluaisin käydä. Täytyy todeta, että suunnistajaa meikäläisestä ei tule - välillä pyörin totaalisen eksyksissä yrittäen selvittää missä kohtaa karttaa mahdan olla. Jokaisen näytteilleasettajan "kopissa" ei ollut numeroa näkyvillä, joka olisi helpottanut suunnistusta.


lovex theon torsti mäkinen kädentaidot

Aloitin A-hallista, mutta jonka totesin perille päästyäni mahdottomaksi kulkea. Siirryin siis E-halliin, sillä olin merkannut karttaani pari kohtaa sinne. E-hallista siirryin C-halliin, jossa kiertelin rauhakseen törmäten naapuriini. Kävin juomassa kahvin ja syömässä sämpylän, vaikka sämpylän hinta oli aivan ryöstöä - taisin maksaa siitä lähemmäs 7€ (!!). Jälkikäteen ajateltuna olisi ollut fiksumpaa käydä jossain syömässä lämmin ateria. 

Kierrettyäni C-hallinkin palasin A-halliin, jossa oli siinä vaiheessa jo tilaa kävellä hieman enemmän. 

Messuilta tarttui ostoskoriini Knit pron pyöröpuikot (neuloin niillä hiippapipon), Paaposta hieman tarvikkeita, karvialaisia puukauhoja sekä Little mayan harmaa tonttulakki. Välttelin kaikki ihanat langat, koska olen päättänyt saada vihdoinkin vähennettyä lankavarastojani. 

Olen tyytyväinen hankintoihini ja siihen, etten lopulta mennytkään messuille lauantaina vaan vasta sunnuntaina, vaikka alunperin olin ajatellut käydä molempina päivinä. 

kädentaidot 2019 tampere kävijäennätys

Kierrellessäni messualuetta pysähdyin kuuntelemaan Torsti Mäkisen, ehkä Tampereella ainakin paremmin tunnetun Lovexin Theonin, haastattelua. Torsti on kouluttautunut puusepäksi ja perustanut yrityksen Kangasalle. Torstin upeita luomuksia voi nähdä Tampereella esimerkiksi Torni-hotellissa. 
Myös Tamperelainen uutisoi Torstin puutyöammatista. 

Lähdin messuilta sunnuntaina kun viimeinen aukiolotunti pyörähti käyntiin, vaikka toisaalta se olisi ollut parasta aikaa kiertää, sillä tilaa kulkea oli kaikista eniten. Bussipysäkillä olikin melkoinen jono odottamassa kun itse suuntasin jonon jatkoksi. Paluumatkalla tunnelma olikin aika tiivis.. 

messuhalli tampereEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan