Slider

Käsityöblogien joulukalenteri: 7. Mökkisukat

lauantai 7. joulukuuta 2019

mökkisukat

Nämä mökkisukat piti valmistua jo huhtikuussa eräälle läheiselle, joka täytti pyöreitä. Neulottuani ensimmäisen sukan tajusin, että olin tehnyt kirjoneuleesta liian kireää ja sukka mahtui hädin tuskin omaan 37 jalkaani. Nähtyäni valtavan työn kirjoneuleen kanssa, en raaskinut purkaa sukkaa vaan neuloin toisenkin ja ajattelin että pidän sukat vaikka itselläni. Äiti näki minun neulovan jälkimmäistä sukkaa ja hän ilmoitti että hänelle ne kelpaisivat kyllä kovin :) Joten sukkien saajan osoite on tiedossa :)

mökkisukat

Mökkisukkien alkuperä

Itse en voi mökkisukkien suunnittelusta ottaa krediittejä vaan ne kuuluvat Novitan Susanna Mertsalmelle. Mökkisukkien kuviomallin löydät Kodin Kuvalehden sivuilta. Omissa sukissani silmukkamäärä ei mennyt yksiin kuvion kanssa, joten omissa sukissani mökkikuvio toistuu vain 3 kertaa. Vielä aion kuitenkin tehdä toisetkin mökkisukat, josko ne onnistuisivat paremmin kuin nämä ensimmäiset :) mökkisukat

Käsityöblogien joulukalenterissa 2019 aukesi eilen 6.12 luukku Craft Candidaten blogissa, josta löytyi ohje neulottuun kauluriin ja huomenna 8.12 päästään kurkkaamaan mitä Mehukekkerit -blogista löytyykään! Eilen olikin mahdollisuus yrittää löytää Mehukekkereiden Veeran tekemä puku Linnan juhlien pukuloistosta!

Tänään lauantaina meille saapuu pitkästä aikaa ystäviä, joiden edellisestä tapaamisesta on kulunut luvattoman pitkä aika. Ihana saada heidät kylään
6 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että sukille löytyi ottaja! On aina kurja, kun toteutus ja visio eivät ihan kohtaa - kirjoneuleissakin on niin kova työ, että tuntuu kurjalta lähteä purkamaan. Hyvin harmoniset sukat värimaailmaltaan. Mukavaa itsenäisyyspäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! Noissa mökkisukissa oli vielä se, että kun kuvio ei mennyt tasan niin piti vähän järkeillä miten kuvion suhteen kannattaa toimia. Mukavaa itsenäisyyspäiväviikonloppua sinnekin :)

   Poista
 2. Kyllä tuollaisissa sukissa on kova homma. Todella kauniit nuo ovat! Ja lämpöiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kirjoneule on aina ihan oma lukunsa vaikka siinä jo vähän olenkin saanut harjoitusta. Kiitos kehuista <3

   Poista
 3. Kauniit sukat. Väri toimii hyvin mökkisukissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan