Slider

Käsityöt 2019

maanantai 30. joulukuuta 2019

virkatut herkut

Käsityövuosi 2019 alkaa lähestyä loppuaan. On aika tarkastella, millaisia käsitöitä tänä vuonna tuli tehtyä. Alkuvuodesta neuloin parit lapaset sukulaislapsille, lisäksi sain valmiiksi adventtilapaset itselleni. Niistä tuli kieltämättä niin hienot, etten ole raaskinut niitä kovin montaa kertaa käyttää :D 

Käsitöissäni oli pitkä tauko, johtuen motivaation ja inspiraation puutteesta. En nykyään enää viitsi virkata tai neuloa käsitöitä, ellei niille ole tiedossa ottajaa. Langatkin ovat niin arvokkaita, ettei niitäkään viitsi huvin vuoksi kuluttaa ilman käyttötarkoitusta. Virkkailin muutamat norsuvaunulelut ja sainpa toiveen virkatusta meduusastakin. Senkin virkkaaminen oli hauskaa, niitä voisi virkata vauvalahjoiksi vielä muitakin, sillä lähipiiriini on syntynyt ja syntyy ensi vuonnakin lisää vauvoja. 

Villasukkia saan siis neuloa jatkossakin varsinkin pieniä jalkoja lämmittämään. Loppuvuosi menikin neuloessa villasukkia - pääsääntöisesti lasten jalkoja lämmittämään. Tällä hetkellä työn alla on yhdet lapaset aikuiselle (kiilapeukaloa testasin!). Ne esittelen sitten ensi vuoden puolella! Tähän postaukseen ei myöskään ehtinyt eräs hiippapipo, jonka neuloin. 

Loppuvuodesta yritin myös ahkerammin kuluttaa lankavarastojani. Tosin siitä tuli hieman ongelmallista siinä vaiheessa, kun villasukan pohjaväri loppui ja jouduin tilaamaan sitä lisää.. Lisäksi kyseisen lankasävyn kanssa kävi vielä niin, että sävy olikin eri värjäyserää. Kyseessä ovat tämän postauksen oranssit villasukat, joiden värisävy ei onneksi kilju valokuvissa, mutta itseäni lähinnä harmitti. No, oma moka, miksi en ostanut alunperin lankaa useampaa kerää.. 

Olen tyytyväinen, että sain kuitenkin lankavarastojani hieman käytettyä ja kaappeihin ei jäänyt notkumaan lisää virkkauksia tai neulomuksia vaan ne saivat kodin heti. Jotenkin jännällä tavalla se käsityömotivaatio herää aina loppuvuotta kohden, keväällä ja kesällä kiinnostaa enemmän luonto ja valokuvaus. 

virkatut herkut

adventtilapaset

lapaset lapsille

virkattu meduusa

virkattu norsu vaunulelu

crochet elephant toy

crochet elephant

keltaiset norsut

norsuvaunulelu


virkattu isoädinneliö peitto

mökkisukat

lasten villasukat

siniset sukat vauvalle

villasukat vauvoillevillasukat lapselle

villasukat lapselle

nilkkasukat aikuiselle

villasukat vauvalle

villasukat taaperolle

tumput vauvalle

villasukat tumput1 kommentti:

  1. Lähisuvullasi on onnea, kun virkkaat ja neulot heille kaikkea kaunista. Se on totta, että kun saa tehdä tarpeeseen (eikä kaappiin), niin motivaatiota tehdä on enemmän. Joten heitänkin haasteen, virkkaa astianpesusieni!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan