Slider

Kattauskukkasia.

maanantai 29. kesäkuuta 2015

matonkude kattaus

Toukokuussa esittelin virkkaamani kattauskukkasen (KLIK), jonka ohje löytyi täältä, KLIK. Kattauskukkanen synnytti ihastusta etenkin omassa kaveripiirissäni, joten kattauskukkasia piti virkata lisää :) 

Itse asiassa kattauskukkanen, jonka esittelin toukokuussa olikin saanut yhden ylimääräisen kerroksen ja siitä olisi oikeasti pitänyt tulla halkaisijaltaan 30cm. Yksi alusista onkin muita pienempi sekoiltuani virkkauskerroksissa huolella ;)

neilikka

Pannunaluseksi tarkoitettu kattauskukkanen sopii myös vaikkapa kukkaruukkujen alle somisteeksi :)

virkattu kattauskukkanen
Eilisten rippijuhlien jälkimaininkeina nousi illalla kuume ja olenkin aloittanut viikkoni sairaslomalla. Täytyy toivoa, että olisin taas pian työkykyinen - sairastelu kun ei ole kovinkaan mukavaa, varsinkaan kesällä.4 kommenttia:

 1. Ihania kukkasia <3 kauniita vaikka pieninä liinoinakin :) toivottavasti olet jo parantunut. Sairastelu on tympeää. Ihanaa heinäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentistasi :) Täällä voidaan jo paremmin, tosin ihan täysin terveenä ei olla vieläkään. Kuume ei kauan kestänyt, mutta nuha senkin edestä. Lisäksi kun työssä on äänityöläinen niin pätkivä ääni on ollut melkoinen riesa. Ihanaa heinäkuuta myös sinulle :)

   Poista
 2. Sinulla on kauniita virkkaustöitä blogissasi:-). Nämäkin kukkaset ovat tosi sieviä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan