Slider

Virkattuja avainauhoja.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

avainnauha
Tässä viimeinkin lupaamani avainnauhat, jotka virkkasin tilauksena väritoiveita kunnioittaen. Avainnauhat on saatu jo matkalle kohti uusia koteja ja toivottavasti myös käyttöön :)

avainnauha

Avainnauhojen tekeminen kaksivärisinä olikin työteliäämpää, kuin olin uskonutkaan. Lankojen päättely nimittäin ei ole lempparipuuhaani, joten ei ollut nytkään ;) Muuttorumbasta huolimatta sain nauhat ajoissa valmiiksi ja työn alla on jo yksi uusi (tilaus)avainnauha - sekin kaksivärinen. Näihin nauhoihin ei kaivattu mitään hempeää pitsiä, joten ne jätettiin pois. 

avainnauha
Avaimenperät tilasin Nappikauppa Punahilkasta, KLIK

Avainnauha, jonka virkkasin itselleni töihin löytyy täältä, KLIK!


5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä näin kaksivärisinäkin! 😊

  VastaaPoista
 2. Nättejä nauhoja olet kyllä tehnyt. Itseäkin houkutteleisi, mutta työni vuoksi näissä nauhoissa pitäisi olla turvalukko.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Eräs ystävänikin olisi mielellään halunnut virkatun avainnauhan, mutta kyseessä on samainen ongelma, että nauhassa pitäisi olla turvalukko. Pitäisikin perehtyä tarkemmin aiheeseen, olisiko sellaista mahdollista tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen muuten virkannut nykyään aivainnauhoihini turvalukot ja olen tilannut niitä mm. kangastukku.comista! Vink vink :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan