Slider

Virkattu peitto.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

peitto isoäidinneliöistä

Monen kuukauden projekti tuli viimein päätökseen, lankakriisistä (KLIK) huolimatta. Aloitin viime kesänä/syksynä virkkaamaan isoäidin neliöistä peittoa. Käytin lankana Red Heart Sun merkkistä lankaa, jota löytyi Prismoista.

Virkkailin neliöitä aina sopivan paikan tullen ja kiinnitin niitä toisiinsa. Peiton virkkaaminen jäi muiden inspisten varjoon, sillä innostuin herkkujen virkkaamisesta. Nyt keväällä, kun peiton jatkamiselle löytyi intoa, lankaa ei enää löytynytkään. Hamstrasin aina sopivin väliajoin Red Heart Sun lankaa, kunnes sitä ei löytynyt enää mistään. Kaikkein kipeimmin olisin tarvinnut erityisesti tuota valkoista lankaa, sillä virkkasin sillä palat toisiinsa. Otin yhteyttä maahantuojaankin, mutta he myivät minulle ei oota. 

neutraalit sävyt

Peiton jättäminen kesken ei kuitenkaan ollut vaihtoehto, joten virkkasin pari viimeistä riviä valkoisella Hanko -langalla (sävy 010), joka tosin pistää peitosta silmään niin että sattuu ;) Syynä siihen on se, että Hanko lanka on luonnonvalkoinen sävyltään. En anna kuitenkaan sävyn haitata, vaan iloitsen siitä, että pitkällinen projekti saatiin päätökseensä. Harmi, että en ehtinyt saada peitosta isompaa. 

peitto virkkaaminen

Kuten ei elämässäkään, ei virkkauksessakaan kaikki mene kuten Strömsössä ;D 
Viimeistelin peiton reunat ruskealla Hanko -langalla (066) virkkaamalla piparkakkureunan.4 kommenttia:

 1. Kaunis! Värit sopivat todella kivasti yhteen! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tykkään luonnonläheisistä sävyistä ja uusi lempparivärini on mintunvihreä!

  VastaaPoista
 3. Se on niin suloinen ja tuo mintunvihreä - ah! <3 Taitava-Marjo!
  Terkuin, Taru :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan