Slider

Liljan Lankakauppa

torstai 2. huhtikuuta 2015


leväsjoki liljan lankakauppa

Kävin tutustumassa Liljan Lankakauppaan (KLIK), joka sijaitsee Leväsjoella. Leväsjoki sijaitsee Länsi-Suomessa, Pohjois-Satakunnassa, Porista n. 45 km pohjoisen suuntaan.

liljan lankakauppa

Sattumalta bongasin Liljan Lankakaupan verkkokaupan sivut surffatessani netissä. Ensin suunnittelin tilaavani tuotteet postitse, mutta pitihän niitä päästä sitten ihan paikan päälle hypistelemään :)

leväsjoki

Verkkokaupassa huomasin lankojen edulliset hinnat ja aivan mielettömän herkulliset sävyt! Lisäksi en ollut kuullutkaan useimmista lankamerkeistä, joita puodissa myydään. DROPSin virkkausohjeet ovat minulle ennestään tuttuja, mutta en jotenkin osannut ajatella, että kyseessä on myös lankamerkki :D

leväsjoki lankakauppa

DROPS lankakauppa

Puotiin astuessani en tiennyt, miten päin olisin, sillä minut valtasi välittömästi lankamania ja koriin tipahtelikin tasaiseen tahtiin tuotteita ;) Olisin tahtonut ostaa koko puodin tyhjäksi, mutta pitihän tuotteita jättää muillekin, heh.

liljan lankakauppa

Oikeastaan syy, miten alunperin eksyin Liljan lankakaupan sivuille johtui siitä, että etsin virkkuukoukkuja. Eräässä toisessa verkkokaupassa näin haluamiani virkkuukoukkuja, mutta ne olivat aivan älyttömän ylihinnoiteltuja ja silmiini osuikin Liljan lankakaupan nettisivut ja samanlaiset virkkuukoukut - mutta hinta oli vain murto-osa aiempiin verrattuna.

leväsjoki

Sain luvan ottaa puodissa kuvia tuotteista, josta olin todella mielissäni. Pitäähän tätä lankamaniaa levittää muidenkin tietoisuuteen :)

leväsjoki

Liljan Lankakauppaan tulee varmasti vielä uudestaankin tehtyä ostosreissuja, sillä menetin sydämeni (ja lompakkoni ;P) kyseiselle puodille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan