Slider

Virkatut muffinssit.

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

virkattu muffinssi

DROPSin langat pääsivät kokeiluun ja virkkailin muffinsseja. Näitä ihania muffinsseja näin ensimmäistä kertaa Prinsessajuttu -blogissa KLIK! ja Mari Neuloo -blogissa, KLIK! Kyseiset blogit toimivat ihanina inspiraation lähteinä ja usein haluankin kokeilla heidän tekemiään kivoja ideoita, ainakin jos ne liittyvät virkkaamiseen :)

Täältä, KLIK löytyy ohje, jota itse olen käyttänyt näiden tekemieni muffinssien tekemiseen. Yhteen muffinssiin jätin tekemättä tuon marjan ja laitoinkin pienen helmen tilalle. Kahteen marjalliseen muffinssiin ompelin muutamat nätit helmet :)

virkkaaminen

Näiden muffinssien virkkaaminen oli melkoisen takkuista touhua, sillä "marjan" virkkaaminen tuotti hankaluuksia ja tulipa todettua sekin, että väsyneillä aivoilla on turha yrittää opetella uutta ohjetta ;) Kun oli virkannut yhden muffinssin valmiiksi, oli kehittynyt käsitys ohjeen "ideasta" ja seuraavat oli helpompia toteuttaa. Uskalsin jopa yrittää ohjeen muokkaamista ja jätin tosiaan virkkaamatta keltaiseen muffinssiin marjan kokonaan :)

Väreinä olen käyttänyt seuraavia lankoja:

DROPS Safran  väri   23 ruskea
DROPS Muskat väri  10 persikka
DROPS Muskat väri  29 vanharoosa
DROPS Muskat väri  07 vaaleankeltainen

DROPS Muskat -sarjan värikartta löytyy täältä, KLIK ja DROPS Safran värikartta täältä, KLIK!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan