Slider

Siksak peitto

keskiviikko 2. tammikuuta 2019

sik sak peitto

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

sik sak peitto

Viime kesänä virkkasin peiton, joka meni sekin pukin mukana lahjaksi jouluna. Virkkasin peiton Bommix bamboo langasta ja keltainen on samaa keltaista, josta virkkasin taannoin kirahvin. jonka langan loppuminen meinasi koitua kirahvin kohtaloksi - tai ainakin vähintään muuttaa tiettyjen raajojen värin vaihtumisen joksikin toiseksi. Onni onnettomuudessa, nimittäin tuolloin Lankamaailmasta löytyi sattumalta vielä yksi löytöpussi, jossa oli muistaakseni 4 kerää kyseistä lankaa. Kirahvi valmistui ja lankaa tietenkin jäi yli - ja sitä ylijäämää yritin nyt käyttää tähän peittoon. Keltainen lanka siis merkiltään Tilda limited edition (värisävy nro 812)

Ohje kauniiseen siksak peittoon löytyi Sweet things blogista. Olen miettinyt, että voisin tehdä toisenkin siksak peiton jossain kohtaa, koska tämän virkkaaminen sujuu melkolailla "aivottomasti" kun vauhtiin on päässyt. Ei tarvitse hirveästi murehtia muusta kuin langanvärin vaihtamisesta sopivin värialoin, mikäli mielii monivärisen peiton tehdä.

sik sak peitto

sik sak peitto8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Värisävyissä pyrin löytämään mukavan neutraalin väriyhdistelmän :)

   Poista
 2. Kiva peitto! Kokeilin joskus neuloa siksak-kuvioista peittoa, mutta se on jäänyt vaiheessen. Virkattuna on kyllä kivannäköinen. Hyvää alkanutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo siksak -kuvio luo heti erilaista jännitettä käsityöhön! Miten helpolla kikalla saa näyttävyyttä. Ihanaa uutta vuotta Kati myös sinulle <3

   Poista
 3. Kaunis peitto ja tuo kirahvi on ihan ylisuloinen 😍 Pakko oli käydä kurkkaamassa ja ihastuin siihen täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Kirahvista tuli myöskin aika symppis! Kirahvin saaja oli kuulemma ollut iloinen :) Peiton saaja ei vielä osaa puhua, mutta ehkä hän tulevaisuudessa kertoo mielipiteensä ;)

   Poista
 4. Onpa kaunis peitto! Lisäksi katse kiinnittyi tuohon valoon, joka niin kauniisti pimeän ajan jälkeen laskeutuu peitolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noita kesäisiä kuvia kun selailee niin tulee kaipuu valoon! Onneksi koko ajan mennään kevättä ja valoa kohti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan