Slider

Adventtilapaset

lauantai 19. tammikuuta 2019


adventtilapaset 2018

Yli kaksi viikkoa hurahti edellisestä niin että humps vaan! Nyt ollaan jo tammikuun puolivälissä ja olemme saaneet lunta mukavasti tänne Tampereellekin. 

Sain vähän ennen joulua Adventtisukkani valmiiksi ja aloitin neulomaan Adventtilapasia. Neuloin lapasen yksi kerrallaan. joten toinen lapanen valmistui vasta joulun välipäivinä. Nämä olivat ensimmäiset lapaset ikinä, jotka olen tehnyt. Jännitin aluksi, miten peukalon kanssa käy, mutta ihan hyvinhän se meni! Ajattelinkin seuraavaksi tehdä jotkut ihan "peruslapaset", jotta saa lisää harjoitusta lapasten neulomisesta. Lankakaappi tursuilee langasta - punnitsin tammikuun alussa kaikki lankani ja sitä oli yhteensä 2900g. Nyt on siis syytä kuluttaa lankaa eikä hautoa ja hamstrata sitä! (Eikä varsinkaan hankkia lisää..

adventtilapaset

adventtilapaset 2018
Adventtilapanen näyttää erilaiselta eri puolilta. 

PS. Hyvää valtakunnallista Käsityölauantaita!

adventtilapaset 20183 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit lapaset! Todella hienot ensimmäisiksi lapasiksi.
  Tekis mieli alkaa tehdä tuollaisia. Pitäisi vaan nuo kauniit värit hankkia ja lankojen hävitys vimma on ollut täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ensimmäisiksi lapasiksi niistä tuli yllättävän hienot - ja tukevat! Sweet things blogin Annika on huipputaitava suunnittelemaan milloin mitäkin!

   Poista
 2. Voi kuinka somat! Kyllä harmittaa, että en osaa neuloa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan