Slider

Adventtisukat, joiden valmistumiseen meni vuosi.

sunnuntai 9. joulukuuta 2018


adventtisukat

Muistatteko, kun kesällä kriiseilin keskeneräisten adventtisukkieni kanssa? No - nyt ne on viimeinkin valmiit!

Bongasin vuosi sitten 1. adventtina Annikan Sweet things -blogista adventtisukkaohjeen - ohjeen, jota tuli jokainen adventti pätkä lisää. Käytin lankana Red heart soft -nimistä lankaa, jota löytyi lähinnä S-ryhmän kaupoista. Sain neulottua ensimmäisen sukan ja toisenkin sukan kohdalla ehdin lähes puoliväliin asti, kunnes oranssi lanka oli loppu. Kiersin kaikkia mahdollisia liikkeitä läpi, jospa oranssia lankaa löytyisi jostain. Sukat unohtuivat kaapin perukoille moniksi kuukausiksi, vaikka joka kerta Prismassa käydessä kävin toiveikkaana lankahyllyllä toteamassa saman asian - ei oo. Hyllyltä löytyi kyllä ainakin kuutta muuta väriä, mutta oranssia ei vain enää näkynyt. 

Tänä syksynä selasin jälleen ulkomaisia nettikauppoja ja kauhistelin niiden postimaksuja. Onneksi Facebookin eräässä ryhmässä kyseinen lanka pomppasi nenäni eteen! Ei mennyt kauaa, kun olin sopinut myyjän kanssa ostostani. Lähes vuoden kestänyt odotukseni olisi enää korkeintaan viikon päässä!

Noo, ei ne sukat langankaan saapumisen jälkeen taikaiskusta valmistuneet. Sukka oli jäänyt tiimalasikantapää vaiheeseen ja olin onnellisesti unohtanut täysin koko tiimalasikantapään (olin tehnyt ensimmäisen tiimalasikantapääni tasan kerran aiemmin - siihen toiseen sukkaan). Pari iltaa pähkäiltyäni, mihin kohtaan olin mahdollisesti jäänyt, päätin purkaa kantapään ja aloittaa sen teon alusta. 

Ehdin jo kriiseillä Sweet things-blogin Annikallekin kriisiäni ja pyytää neuvoja, kunnes kärsimättömyys vei voiton ja tein kantapään alusta. Nyt sukat ovat viimeinkin valmiit ja voi vitsit, miten hienot niistä tulikaan! Red heart soft lanka on ihanan pehmeää ja sukat tuntuvat ihanilta jalassa <3

Loppu hyvin, kaikki hyvin! Tänä vuonna vuorossa ovatkin adventtilapaset ja toinen osa lapasiin julkaistaan 2. adventtina.

adventtisukat


Ihanaa 2. adventtia ja rauhaisaa joulunodotusta!6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan