Slider

Lisää norsuja!

tiistai 21. helmikuuta 2017

virkattu norsu vaunulelu

Esittelin parissa aiemmassa postauksessani tekemiäni norsuja (KLIK ja KLIK), joista jälkimmäisestä löytyy ohje norsuihin. Nyt näitä söpöläisiä on luvassa pari lisää, kun norsutehtaaltani (:D) valmistui parit yksittäiset vaunulelut lisää.

Näistä norsuista muuten huomaa hyvin sen eron, joka syntyy kun norsun ompelee yhteen - punaista norsua en ole kääntänyt ympäri, mutta sininen on. Mielestäni sininen näyttää hieman huolitellummalta kuin punainen.

vaunulelu

norsu vaunulelu

Näitä norsuja voisi virkkailla loputtomasti, sen verran suloisia niistä tulee :)

vaunulelu norsu

virkattu vaunulelu6 kommenttia:

 1. Näyttää ihanilta! Voitko kertoa minkä kokoinen virkkuukoukku ja lanka soveltuisi nuiden tekemiseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Itse olen käyttänyt 2,5 tai 3.0 virkkuukoukkua. Lankana olen käyttänyt puuvillalankaa, esim. Novita cotton bamboo (myydään mm. Prismoissa) Joissain Prismoissa on edelleen lähinnä villalankoja hyllyissä, mutta puuvillalankoja on kyllä alkanut tulla takaisin myyntiin taas kevään tullen. Lankamaailmasta olen myöskin ostanut Essentials cotton -lankaa, se on kalliimpaa (n. 3,20€ / 50 g) mutta siinä on kaunis kiilto ja lanka on tiivistä, joten sitä on kiva virkata. Blend bamboota Bommix bamboota (Lankamaailma) olen myöskin käyttänyt, mutta ne ovat melko säikeisiä lankoja ja välillä menee hermo, kun koukku osuukin keskelle lankaa. Itse asioin yleensä S-ryhmän kaupoissa, niin en osaa kertoa esim. Cittareiden lankavalikoimasta. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Pitääpä tutustua enemmän nuihin lankavalikoimiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan