Slider

Herra ja rouva Jänö.

perjantai 17. helmikuuta 2017

jänis pehmolelu

Ennen joulua bongasin kauniin Maileg-tyylisen pupun valkoisilla siivillä sekä prinsessahameella tori.fi sivustolla. Pupusta tuli joululahja - minulle itselleni ;) Olin katsellut blogeissa itsetehtyjä ihania Maileg tyylisiä tonttuja ja pupuja ja päätin kokeilla hurauttaa itselleni jonkinlaisen pupun toisen kaveriksi.

Katselin ideoita pinterestistä ja lopulta päädyin piirtämään pupun kaavat vapaalla kädellä.

Ihania aarteita -blogissa (KLIK) oli hyvät ohjeet pupun kokoamiseen ja oikeaan työskentelyjärjestykseen, joita ilman olisin varmaankin joutunut purkamaan ompeluksia muutamaan otteeseen ;)

Haastavinta pupussa oli korvien ompelu sekä tassujen ja pään yhdistäminen muuhun vartaloon. Vähän jouduin käsin vielä paikkailemaan, kun koneella ei kaikkea saanut ommeltua. Mutta aika hieno siitä tuli, vaikka itse sanonkin!

PS. Ihailin joulun alla Kaarun tekemiä todella upeita Maileg- tyylisiä tonttuja, KLIK!

jänis pehmolelu


Ihanaa viikonloppua!2 kommenttia:

 1. Suloinen pupu! 😍 Silloin kun ompelin ne maileg-tyyliset tontut, otin pinterestistä talteen myös pupun kaavat. Ajattelin tässä kevään korvalla ommella muutamia sellaisia, kun olen niistäkin jo kauan haaveillut. Ajattelin, että kun tonttujenkin ompelu onnistui, ei pupujenkaan ompelu voi kovin pahasti pieleen mennä 😉

  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, mä odotan innolla sun aikaansaannoksiasi, noi tontut pelkästään oli jo tosi upeat! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan