Slider

Uusi Päivä Show.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Uusi Päivä Tampere

Sain lahjaksi lipun Uusi Päivä Show'hun, joka oli Tampere-talon Sorsapuisto-salissa perjantaina 15.5. Uusi Päivä on suomalainen draamasarja, joka sijoittuu kuvitteelliseen Virtauksen kaupunkiin, joka sijaitsee Tampereen ja Helsingin välissä.

Sarjan pilottijakso esitettiin lokakuussa 2010 ja sarjaa on esitetty jo lähes 500 jakson verran (491). (Lähde, KLIK!)

Uusi Päivä Tampere-talo

Asko Haavisto

Uusi Päivä on ehdottomasti oma lempparisarjani, jota seuraan säännöllisesti. Ei tule perjantaita ilman UP:n ennakkojaksoa ;P Oman ulottuvuutensa sarjaan tuo se, että monet sarjassa nähdyistä paikoista ovat minulle ennestään tuttuja, sillä sarjaa kuvataan täällä Tampereella. 

Sarja on säilyttänyt kiinnostavuutensa näinä kaikkina vuosina. Mielestäni sarja on hyvällä maulla tehty, jos vertaan esimerkiksi Salattuihin Elämiin, jota joskus vuosia sitten seurasin. Mielestäni Salattujen Elämien juonikirjoitus on menettänyt aikoja sitten järkevyytensä ja mediasta saadun kuvan perusteella sarjassa tapahtuu mitä järkyttävämpiä käänteitä, jotka eivät vaikuta kovinkaan realistisilta. Itseäni huolestuttaa eniten ilmiö, jonka mukaan todella pienten lasten sallitaan katsoa kyseistä sarjaa. 

Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole mollata Salkkareita maanrakoon, mutta olen sitä mieltä, että Uusi Päivä tarjoaa loistavan vaihtoehdon kotimaisista sarjoista :)

Tampere-talo

Uusi Päivä Show'ssa oli mahdollisuus pyytää haluamaltaan näyttelijältä nimmari ja yhteiskuva ja oikeastaan ensimmäinen tunti oli pyhitetty nimmarien jaolle :) Paikalla oli paljon lapsia ja nuoria, vanhempi väestö parkkeerasi itsensä Ainon kahvilaan siksi aikaa, että nuoriso sai nimmarit ja yhteiskuvat plakkariin :)

Uusi Päivä

Show'n aikana nähtiin mm. näyttelijöiden livenä esittämiä erilaisia kohtauksia, ruudulta tulleita pilalle menneitä kohtauksia, Tauno Palon Täytetty apina sekä Vihreät Valot. Nähtiinpä myös kesäbiisi 2015 sekä eräs kohtaus seuraavaa tuotantokautta ajatellen ;) 

Tampere
  
Oikein hauska ilta oli, kiitos vielä lahjan antajalle! 

Uusi Päivä Tampere1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan