Slider

Virkatut jäätelöt.

tiistai 12. toukokuuta 2015

virkatut keksit ja jäätelöt

Virkatut herkut jatkuvat :) Viime kesänä virkkasin jätskejä vähän paksummasta puuvillalangasta (Red heart sun) koukulla nro 4,5. Nyt oli aika testata jätskien virkkaamista vähän ohuemmasta puuvillalangasta, koukulla nro 3,00. 

Virkkasin jäätelöt DROPSin ohjeella, joka löytyy täältä, KLIK! Vaikeinta jäätelöissä on tuo jäätelötötterön aloitus ja samalla myös kärki - siitä on vaikea saada napakkaa. Vaaleanruskean jätskikeksin kärki jäi vähän lötköksi, mutta tummassa jätskikeksissä se onnistui jo paremmin - langalla on selvästi merkitystä, miten napakkaa kustakin langasta pystyy virkkaamaan.

Muutamia keksejäkin on syntynyt lisää, olen tykästynyt erityisesti tuohon tumman ruskeaan lankaan, DROPS Muskatiin, joka on peräisin Liljan Lankakauppareissulta (KLIK) huhtikuulta. Kyseistä lankaa pitää ehdottomasti hamstrata lisää, sen verran ihana sävy on kyseessä ja myös todella mukava virkata! 

Lisäksi olen virkannut pari uutta donitsiakin, niihin löytyy ohje Fannin blogista, täältä KLIK!

virkatut keksit ja jäätelöt

Jännittävää jääkiekkoiltaa!


2 kommenttia:

  1. Ihania virkattuja herkkuja <3 Olet niin taitava ja aikaansaava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olipa se kauniisti sanottu :) Harjoitus tekee metsurin, eiku mestarin (tai ainakin lähes) :) Paljon on tullut kuluneen vuoden aikana virkattua ja se alkaa näkyä nopeudessa ja työn laadussakin. Kivoja idiksiä löytyy monista käsityöblogeista :) Kannustan kaikkia kokeilemaan ja palauttelemaan virkkauksen taidon omiin hyppysiin, virkkaaminen lopulta ei ole vaikeaa, vaikka monien ohjeiden tulkitseminen ainakin itselläni tuotti melkoista tuskaa ja vieläkin ajoittain tulee vastaan ohjeita, joista menee hetki ottaa selvää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan