Slider

Multitaskingia - käsitöitä ja äänikirjan kuuntelua

lauantai 30. tammikuuta 2021

 


Kaupallinen yhteistyö: Nextory* Postaus sisältää affiliatelinkkejä. Linkit on merkitty *-merkillä. Mikäli teet ostoksen käyttämällä postauksessa mainittuja linkkejä, saan palvelusta pienen palkkion.

Keväällä 2020 kun eräs pandemia pisti koko maailman sekaisin, koti muuttui monelle työpaikaksi eikä harrastuksiinkaan enää lähdetty muualle vaan kotona harrastettiin erilaisten etäyhteyksien välityksellä. Omalta kohdaltani työ on jatkunut läpi pandemian fyysisesti työpaikalla (kaikkia töitä kun ei pysty etänä suorittamaan), mutta vapaalla ollessa kotoa ei ole ollut suotavaa lähteä kuin kauppaan hoitamaan pakollisia ostoksia tai metsään. Korona-keväänä innostuinkin uudelleen äänikirjoista. Kuuntelin maaliskuusta kesäkuun loppuun mennessä 13 äänikirjaa eli noin kirjan per viikko. 

Äänikirjaa kuunnellessa voi kätevästi tehdä ohessa muuta, esimerkiksi siivota, tyhjentää tiskikonetta, käydä kävelyllä tai vaikkapa neuloa. Olen itse kokeillut yhdistää neulomisen ja äänikirjan kuuntelun ja riittävän helpon neulomisohjeen kanssa tekemisen yhdistäminen sujuu kätevästi. Tällä hetkellä työn alla olevien Juhla Mokka- villasukkien kanssa on parempi kuitenkin keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan ;) 

Olen aina rakastanut dekkareita, erityisesti sarjoja. Henning Mankellin kirjoihin perustuva kirjasarja rikoskonstaapeli Wallanderista innoitti niin, että matkasin Ruotsiin, Skåneen pieneen Ystadin kaupunkiin katsomaan kirjoihin perustuvien elokuvien kuvauspaikkoja. Kirjoitin siitä myös postauksen blogiinkin. 


Mikä on Nextory?

Nextory on e- ja äänikirjojen tilauspalvelu. Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät Nextorylta tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Sinun ei tarvitse olla online-tilassa tai yhteydessä internettiin voidaksesi lukea kirjoja, vaan voit lukea offline-tilassa vaikkapa ollessasi matkoilla. Sinun tarvitsee vain ladata kirja puhelimeesi tai tabletillesi iOS- tai Android-sovelluksessasi.

Nextorylla on saatavilla kolme erilaista tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe.

Miten aloitan Nextoryn käyttämisen?

1. Luo tili. Tee se Nextoryn omilla kotisivuilla*.
2. Lataa sovellus laitteellesi. Nextoryn sovellus on saatavilla sekä App Storesta että Google Playsta.
3. Mukauta sovellus mieleiseksesi. Valitse, millä kielillä haluat lukea ja luo henkilökohtaisia käyttäjäprofiileja.
4. Lue ja kuuntele. Tallenna kirjoja lukulistallesi. Sen jälkeen voit alkaa lukea ja kuunnella suosikkikirjojasi milloin vain haluat.Tässä muutamia kirjavinkkejä, jotka löytyvät Nextoryn valikoimista ja vaikuttavat mielenkiintoisilta:


Matti Rämö - Polkupyörällä Jäämerelle: tupasvillaa, poroja ja tuntemattomia sotilaita (e-kirja)
Olli Kuusisto- Karjalan kutsu (e-kirja)
Anne Teijula - Pieni opas Korppooseen (e-kirja)
Raija Hentman - Herkutellen luonnossa: kuivatuotteista kunnon eväät (e-kirja)
Anssi Jokiranta, Pekka Juntti, Anna Ruohonen ja Jenni Räinä -  Metsä meidän jälkeemme (äänikirja)
Johanna Elomaa - Sukellus valoon (äänikirja)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan