Slider

Valda -seinävaate opettaa kokenuttakin käsityösaajaa

keskiviikko 4. marraskuuta 2020// Yhteistyössä Tuulia Sara kanssa

Olen katsellut blogeissa ja sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa makrametöitä, mutta en ollut itse kokeillut makrameta. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin testaamaan makrameta yhteistyönä. Kirjoitinkin jo aiemmin makramee amppelista, joka on myös peräisin Tuulia Saralta. DIY-paketti kaikki tarvittava


Kuten amppeliinkin niin tähänkin makramee työhön DIY paketista tuli kaikki tarvittava materiaali mukana. (Kieltämättä ehdin jo suunnitella ennen kuin paketti saapui, että minkä oksan kävisin metsästä hakemassa ja putsaamassa seinävaatetta varten.) 

Paketin mukana tuli myös salasana ohjeita ja videoita varten. Varsinkin videoita tarvitsin, sillä seinävaatteessa oli enemmän solmuja ja ne haastoivat minua aivan uudella tavalla. Olin jotenkin olettanut, että käsitöitä paljon tehneenä solmut luonnistuisivat kuin vettä vaan. Kun pääsin solmuista jyvälle niin luonnollisesti tekeminen helpottui ja motivaatio kohosi. 

Vaikka seinävaate antoi haastetta niin olen iloinen (ja ennen kaikkea ylpeä!) ja suupielet nousevat hymyyn, kun katson sitä makuuhuoneen seinällä. Kolmas makramee työ olisi varmasti helpompi, kun on oppinut jo monta erilaista solmua. 
Suosittelenkin kaikille makrameesta vähänkin kiinnostuneille Tuulia Saran DIY-settejä, sillä niiden avulla makrameehen pääsee helposti ja edullisesti käsiksi, kun ei tarvitse ostaa kalliita materiaaleja suuria määriä. DIY-seteistä löytyy kaikki tarvittava. Sainkin työkaverin innostumaan makrameesta ja saimme toisistamme vertaistukea :) 


Tuulia Sara myy kolmea erilaista DIY makrameesettiä:

DIY paketti Folke 20€
DIY paketti VIDAR amppeli 12€
DIY paketti VALDA 25€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan