Slider

Nurjassa

torstai 5. syyskuuta 2019

lankakauppa Tampere Nurja

Tampere on saanut uuden lankakaupan, jonka nimi on Nurja! Pitihän se käydä heti tsekkaamassa. Sain seurakseni Craft Candidaten, joka oli ehtinyt tehdä ensivisiittinsä jo viikonloppuna (30.-31.8.2019), jona Nurja avattiin. 

Nurja

Tampereen lankakaupat

Nurja sijaitsee Tampereella Kalevan kaupunginosassa, Ilmarinkatu 35:ssä. Kauppa sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta kuitenkin hyvien bussiyhteyksien (ja kohta myös ratikkayhteyksien) varrella. Jos saavut paikalle bussilla, tsekkaa Tampereen joukkoliikenteen aikataulut. Pyörällä pääsee kulkemaan hyvin, sillä toisella puolella Ilmarinkatua kulkee yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä. Auton saa tarvittaessa parkkiin kadun varteen kiekolla. 

värjäämö

lankoja langat

No sitten päästään viimein itse asiaan! Nurja näyttää ulkoapäin tosi kutsuvalta ja houkuttelevalta. Tekee mieli kurkistaa sisään, sillä ikkunoiden takaa pilkistää herkullisen sävyisiä lankakeriä. Ulkona on kyltti, joka kertoo, että joka keskiviikko klo 17-20 Nurjassa vietetän Neuleiltaa. Ensimmäinen Neuleilta on juuri samana iltana alkanut, kun astelemme Nurjaan sisälle. Ulko-ovesta astuttaessa sisään, vasemmalla puolella on kutsuvia sohvia, joiden kutsun ovat kuulleet useampikin neuloja. Neulojat kaivavat tottuneesti kutimet esiin ja kohta ne viuhuvat jo tottuneesti ja tilan täyttää puheensorina, josta tulee mieleen, että näitä neuleiltoja Nurjassa olisi järjestetty jo vuosia.

Nurja Kaleva Tampere

Tiina Kuu Tuhansien villasukkien maa

Kiertelen ja hypistelen lankoja, tutkin uusien lankojen nimiä, sillä suurin osa langoista on itselleni uusia tuttavuuksia. Catanian lankoja olen nähnyt ennenkin, mutten ole niitä itselleni hankkinut, koska en ole ollut varma mistä niitä saisin lisää. 

Nurjan sisustus on osattu toteuttaa taidokkaasti - se on samaan aikaan tyylikäs, kodikas, rento, selkeä, houkutteleva ja kodinomainen. Itse olen visuaalinen ihminen ja nautin katsella kaikkea ympärilläni, en pelkästään hypistellä ihania lankakeriä. Jokainen yksityiskohta on tarkasti mietitty, mutta siinä ei ole mitään liikaa, liian vähän tai päälleliimattua. Kaupassa on värejä, mutta ne eivät räjähdä verkkokalvoille vaan lomittuvat sulavasti ympäristöön. 

Nurja langat

Ihastelen erityisesti Nurjan omia lankoja, joiden värit ovat superihania. Sävyjä on laidasta laitaan ja jokainen värisävy on itsessään ihanan houkutteleva. Voi kunpa minäkin tykkäisin enemmän neuloa, huomaan ajattelevani. Nyt on laitettava virkkuukoukku ja kutimet heilumaan, jotta jossain kohtaa voisin kotiuttaa muutaman kivan ja uuden lankakerän Nurjan valikoimista ;)

Catania

kangaskassi Nurja Tampere

VOVO Rosa Romar

lankakauppa Tampere

Raitapallot Nurja

Oletko sinä käynyt jo tutustumassa Nurjassa?

Nurja neuleillat Tampere Ilmarinkatu
4 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta! Oli mukava käydä yhdessä tutustumassa kauppaan, vaikka siellä jo aiemmin ehdin käväistäkin. Ihania kuvia olet ottanut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kun kerroit uudesta lankakaupasta!Ja kiitos kehuista! Nähdään taas <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan