Slider

Keltavalkoinen vaunulelu

maanantai 4. kesäkuuta 2018

neilikka

Hyvää alkanutta viikkoa! Kotiuduin eilen viikonlopunvietosta Seilin saarelta ja ehdin ladata jo kuvat koneelle sekä päivittämään blogin Facebook-sivua postaamalla yhden ottamani kuvan Seilistä. Suunnittelin postaavani blogiin Seilistä pienen postaussarjan, jotka liittyvät Seilin historiaan, luontoon sekä matkailijan vinkkeihin.


virkattu norsu vaunulelu

Tässä postauksessa esittelen kuitenkin jälleen yhden norsuvaunulelun, jonka värikombo oli uusi - keltaista ja valkoista. Ihanan pirteä ja raikas kokonaisuus! Lankana käytin Essentials cottonia ja koukkua nro 2,5. Helmet on hankittu Prismasta ja pidikkeet Nappikauppa Punahilkasta. Niitä pitääkin tilata taas lisää, kun kevään vauvabuumi sen kuin jatkuu, kun lähipiiriin on tullut monta vauvaa. 

virkattu norsu

norsu vaunulelu crochet elephant

Iloista maanantaita!
4 kommenttia:

 1. Upeat norsut ja niin ihanat värit. Seuraa tyhmä kysymys: myytkö ohjeita norsun virkkaukseen? (tyhmä siksi, että se lukee varmaan jossain, mutta laiskana en sitä heti löytänyt)

  VastaaPoista
 2. Hei Marja! En myy ohjetta, sillä se ei ole minun alunperin vaan olen kääntänyt sen ruotsalaisesta ohjeesta suomeksi. Suomenkielinen käännös ja linkki alkuperäiseen ohjeeseen löytyvät blogistani tästä postauksesta: https://www.kasintehtyajakaunista.fi/2016/10/96-norsu-vaunulelu.html

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvä värikombo tämäkin! Odotan innolla juttua Seilistä. Saaren historia on tosi kiehtova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, värit on kyllä tosi pirtsakat :) Seilillä tosiaan on melko mielenkiintoinen historia. Siitä huolimatta paikka on nykyään todella kaunis ja viihtyisä enkä malta odottaa, että saan laittaa kuvia blogiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan