Slider

ElämysTeeri - Elämys ja mysteeri samassa paketissa

perjantai 29. kesäkuuta 2018

ElämysTeeri Tampere pakohuone


*Ilmainen sisäänpääsy pakohuoneeseen saatu blogipostausta vastaanEletään vuotta 1887. Kello lähestyy pian puoltayötä. Astumme huoneeseen, jonka keskellä on iso ruskea pöytä ja sen ympärillä on tuoleja. Seinillä on tauluja, kynttilät palavat takan päällä ja iso jykevä kaappi seisoo seinustalla vahvana kuin muuri.


Room Escape tampere pakohuone

ElämysTeeri tampereMistä mahtaa ollakaan kyse? 

Pakohuoneet (eng. Room Escape) ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina hurjaa vauhtia ja tällä hetkellä Suomessa on jo lähemmäs kolme sataa pakopeliä (279 kpl 22.6.2018 lähde). Pakohuoneiden ideana on sulkea ryhmä ihmisiä huoneeseen 60 minuutin ajaksi ja ryhmän tehtävänä on keksiä ratkaisu päästäkseen huoneesta ulos. 

ElämysTeeri


Pääsin testaamaan kaveriporukalla ElämysTeerin pakohuonetta Marien muotokuvat, joka sijoittuu 1800 -luvun lopulle. Lupaava taidemaalari on löytynyt kotoaan hengettömänä ja kaikki merkit viittaavat siihen, että kuolema on tapahtunut oman käden kautta.

ElämysTeeri on uusimpia pakohuoneita Tampereella ja se sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, Aleksanterikadulla -  vain kivenheiton päässä Hämeenkadusta. ElämysTeeri on avannut ovensa ensimmäisille asiakkaille maaliskuussa 2018. Marien muotokuvat on ElämysTeerin ensimmäinen pakopeli ja se onkin saanut hyvän vastaanoton niin ensikertalaisten kuin kokeneempienkin pelaajien keskuudessa. Suunnitelmissa itse asiassa onkin jo toinen pakopeli - Avaruusseikkailu 1901.

Tampere pakohuone

ElämysTeeri Tampere


Omat odotukset 

Oma kokemukseni ennen Marien muotokuvat -huonetta rajoittuu vain yhteen aikaisempaan pakohuonekokemukseen kesältä 2017 kun ystävän polttareissa kävimme pakohuoneessa Tampereella. Tuosta ensikokemuksesta jäi huono maku suuhun, sillä emme ensinnäkään päässeet huoneesta ulos ja ensikertalaisena pakohuoneessa oli hankala hahmottaa, mitä pitäisi tehdä.

Jännittynein sekä samalla kutkuttavin fiiliksin odotin seuraavaa pakohuonekokemustani. Seurueessamme oli neljä henkeä, joista 3/4 oli käynyt jossain muussa pakohuoneessa aikaisemmin ja yhdelle pakohuonekokemus oli ensimmäinen. Seurueemme koostui henkilöistä, jotka harrastavat jonkin verran lautapelejä ja strateginen ajattelu ja looginen päättely on tuttua.

pakohuone Marien muotokuvat

ElämysTeeri


Millainen kokemus Marien muotokuvat oli?


Itselleni jäi ehdottoman positiivinen olo, joka tietysti osittain johtui siitä, että saimme mysteeri nratkaistua annetun ajan sisällä! Huone on pieteetillä tehty ja tarina johdatti ja tuki hyvin ratkaisujen keksimisessä. Vihjeiden antamisväline oli hauska ja omaperäinen - ei perinteinen tv-ruutu, johon tulee tekstiä. Huone vei mukanaan ja jokaisen pienemmän tehtävän onnistuminen lisäsi halua saada koko mysteeri ratkaistua. Porukkamme toimi hyvin yhteen (vaikkemme olleet koskaan ennen pelanneet yhdessä pakohuonepeliä) ja motivaatio säilyi alusta loppuun asti. Tämä pakohuonekokemus oli itselleni erittäin "eheyttävä" ja uskoni pakohuone-elämyksiin palasi. Mysteeri oli sopivan haastava, mutta ei tuntunut liian vaikealta.

pakohuone Tampere

room escape


MIKÄ? ElämysTeeri
MITÄ? Pakohuone-elämyksiä tarjoava yritys Tampereella
MISSÄ? Aleksanterinkatu 29B
MILLOIN? Pakohuone varataan ElämysTeerin nettisivujen kautta.
MITEN? ElämysTeeri sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, joten se on saavutettavissa monella kulkuvälineellä. Autolla saapuessa parkkipaikkoja on rajallisesti, mutta lähistöltä löytyy parkkihallejakin.
MITÄ MAKSAA? Tarkista hinnasto nettisivuilta.
MUUTA? Saapuessasi ElämysTeeriin soita ovelta ja odota, niin sinut noudetaan. ElämysTeerissä on aina yksi ryhmä kerrallaan, joten tavaratkin voi jättää säilytykseen huoletta naulakkoon.
NIPPELITIETOA: ElämysTeerissä on myös pakopelin katseluhuone! Koettuasi pakopelin pelaajana voit varata huoneen katselijan roolissa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan