Slider

Pajuneliöistä tehty pieni peitto

torstai 29. maaliskuuta 2018

virkattu pajuneliö

Viime vuonna aloitettu projekti on tullut päätökseen! Aloitin projektin vuosi sitten ja tein välikatsauksen pari kuukautta projektin alkamisesta. Vuosi on vierähtänyt ja peitto on viimein valmis - ollut itse asiassa jo tovin.

Peitosta tuli aika ihana <3

Rentouttavaa pääsiäistä! Josko pääsiäisen pyhinä ehtisi hieman tallustella luonnossa (kameraa unohtamatta) tai virkata pitkästä aikaa kaikessa rauhassa - se kuulostaisi hyvältä suunnitelmalta. 

virkattu pajuneliö

virkattu pajuneliö

virkattu pajuneliö

virkattu pajuneliö6 kommenttia:

 1. Tää on niin kaunis.<3 Mun peittoprojekti etenee hitaasti mutta varmasti, enää muutama pala tekemättä ja vähän päättelyä ja sitten yhdistelemään. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto. Mun peitto on vähän vaiheessa kun valkean kanssa on Nalle lanka joka oli ihanaa käsin värjättyä, heleän vihreää. Nyt tuo vihreä loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kovin tutulta tuo langan loppuminen - omat viime vuoden adventtisukat ovat edelleen vaiheessa, kun lanka loppui eikä sitä löytynyt enää mistään kaupastaakaan. Toivottavasti löydät ratkaisun ongelmaan :) Kiitos kommentistasi muutenkin :)

   Poista
 3. Tästä tuli todella kaunis! Olen joskus aiemminkin katsellut jollakulla toisella samoja värisävyjä, ovat oikein onnistuneet yhdessä. Pajuneliö on varmasti kokeilemisen arvoinen, niin hieno tuosta kyllä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessajuttu -blogin Mira on ainakin blogannut samanlaisesta peitosta, häneltä sainkin idean virkata Pajuneliö-peiton :) Kiitos kehuista <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan