Slider

Rovaniemi: Kuninkaanlaavun henkeäsalpaavissa maisemissa

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

rovaniemi
Kuninkaanlaavulta aukeaa näkymä Ounasjoelle.
Ihanaa uutta vuotta 2018! On aika aloittaa uusi vuosi jälleen bloginkin puolella ja teenkin sen postaamalla vihdoin ja viimein syyslomaviikon lomakohteen, Rovaniemen kuvat eetteriin!


Syyslomaviikon alkajaisiksi (Sunrise Avenuen keikasta toivuttuani muutaman tunnin yöunien jälkeen) hyppäsin ensin junaan ja Helsinki-Vantaalta lentokoneeseen, joka lennätti minut Rovaniemelle. Vastassa lentokentällä oli ystäväni, joka teki syksyllä elämänmuutoksen kerta rysäyksellä ja muutti opintojen perässä Rovaniemelle! Kuultuani asiasta loppukeväästä haistoin tilanteessa mahdollisuuden tutustua uuteen paikkaan ja ulkoiluttaa kameraa ;) 

rovaniemi kuninkaanlaavu

rovaniemi kuninkaanlaavu

Olen käynyt Lapissa monia kertoja, mutta Rovaniemi oli minulle uusi tuttavuus. 

Olin henkisesti valmistautunut tarpomaan lumessa, mutta valitettavasti Rovaniemi vastaanotti minut samalla säätilalla kuin Helsingistä olin lähtenyt - vesisateella. Harmi, että märkäpuku jäi Tampereelle :D

Säätilasta välittämättä tärkeintä oli viettää aikaa ystävän kanssa, jonka kanssa olimme tavanneet viimeksi heinäkuussa ja sitä edellisestä tapaamisesta oli vierähtänyt vuosi (!). 

rovaniemi

rovaniemi

Yhtenä päivänä pakkasimme retkitarvikkeet matkaan, hurautimme autolla lähes määränpäähän ja kävelimme loppumatkan Kuninkaanlaavulle. 

Itse olen tottunut näkemään Lapin aina valkoisen harson peittämänä, umpihangessa tarpoen vyötäröä myöten. Lumi antoi vielä odottaa (ensi lumi satoi Rovaniemelle viikko myöhemmin!), mutta maisema oli silti mieletön.

rovaniemi

rovaniemi

Muutaman päivän reissu ystävän luo oli juuri sitä, mitä tarvitsinkin jaksaakseni loppusyksyn pimeyden läpi. Rovaniemi oli sateinen, mutta silti mukava vierailukohde ja lentäen tavoitettavissa hyvinkin nopsasti. Toivottavasti pääsen vielä uudemmankin kerran Rolloon, vaikka sitten niitä kirpsakoita pakkasia kokemaan :)

rovaniemi

rovaniemi

rovaniemi
Rakkaudentunnustus kaiverrettuna penkkiin.

rovaniemi ounasjoki2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mun piti tulla kommentoimaan sinun blogiisi, että ihanat pandatumput - menevät ehdottomasti omalle to-do-listalle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan