Slider

DIY: Nuppineulapurkki

lauantai 28. maaliskuuta 2015

itsetehty nuppineulapurkki

Näin joskus Tokmannilla hillopurkkeja (?), jotka sopivat omiin tarkoitusperiini: lankarullien ja nauhojen säilytykseen sekä nuppineulatyynyiksi. 

Purkkien kannet ovat kaksiosaisia, joissa on purkin reunat ja irtonainen kansiosa. Käytin purkkien tuunaamiseen valkoista kangasta, vanua, maalia, lankaa ja nauhaa. Ensin maalasin purkkien "reunat" valkoiseksi, koska itseäni ei viehättänyt punainen väri. 

Sen jälkeen ompelin etupistoilla tyynyosan ja asettelin sen reunojen ja kannen väliin, täytin vanulla ja kiristin kankaan ompelemalla sen kanteen kiinni. Sitten tein "helmat" leikkaamalla sopivan kokoisen palan kankaasta ja kiristin taas etupistojen avulla helman pysymään kannen reunoilla. Lopuksi viimeistelin kannen nauhalla, joka sopivasti piilotti helmaosan reunan alleen. 

tuunattu tuunaus

Nyt purkit säilövät lankarullat ja nauhat. Nauhat on kieputettu Prismasta ostettuihin puisiin lankarulliin, joita tiettävästi myydään edelleen.

nuppineulapurkki

Täältä (KLIK) löytyy paremmin kuvaa havainnollistamaan, millaisesta kannesta on kyse.2 kommenttia:

  1. Oi miten viehättäviä neulatyynyjä olet tehnyt ja siinä somasti samassa lankarullatkin! Kaunis uusi blogi sinulla täällä :) jään lukijaksi ehdottomasti! Tervetuloa vastavierailulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi kivasta kommentista :) Kiva kun jäät lukemaan, tulenkin vastavierailulle sinun blogiisi - kävin itse asiassa jo pikkuisen kurkkimassakin sitä. Tosi kivalta näyttää myöskin siellä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan