Slider

Lankakriisi.

perjantai 27. maaliskuuta 2015

virkattu peitto isoäidinneliö

Houston, we have a lankakriisi! 

Aloitin viime syksynä torkkupeiton virkkaamisen isoäidinneliöistä. Lankana olen käyttänyt Red Heart Sun -lankaa. Joukossa on myös Hanko-lankaa (tummanruskea). Nyt kuitenkin on käynyt niin, että Red Heart Sun -lanka on poistunut markkinoilta, eikä sitä tahdo löytää enää mistään marketeista.

Torkkupeitto on tällä hetkellä 100 cm x 54 cm ja lisäksi muutama irtonainen pala kaipaisi kiinnittämistä. Torkkupeitto on ollut odottamassa parempaa inspiraatiota ja myös lankojen puuttuessa sitä on ollut vaikea jatkaa. 

Lisäksi ehdin kokeilla enkelin siipien (KLIK) virkkaamista valkoisesta Red Heart Sun -langasta ja tietenkin kävi niin, että sain vain toisen siiven virkattua, kun valkoinen lanka loppui. Olenkin ollut yhteydessä Coats Opti Crafts Oy:n, josko heillä olisi tiedossa, mistä kyseistä lankaa voisi olla saatavissa vielä. Saa nähdä, miten käy :) Jos valkoista lankaa ei löydy, täytynee tehdä eripariset enkelin siivet ja virkata toinen siipi Hanko-langasta, jonka värivalikoimasta tiedän, että sieltä löytyy valkoistakin.

Mukavaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan