Slider

Neuloosissa!

maanantai 11. helmikuuta 2019


neulominen lapanen

Olen ollut alkuvuoden taudissa nimeltä Neuloosi. Tein tammikuussa inventaarion niin puuvillalankoihini kuin villalankoihin ja tulokseksi sain lähemmäs 3 kg. Asialle piti tehdä jotain ja se jotain näkyy esimerkiksi näissä lapasissa. Neulottuani adventtilapaset hoksasin, että ei se lapasten tekeminen oikeasti olekaan niin vaikeaa! Nämä lapaset matkustavat postissa lämmittämään pieniä sormia. 

lasten lapanen

Lisäksi olen neulonut pieniä junasukantapaisia ja niitä esittelen sitten myöhemmin blogissa :) Puikoilla on tällä hetkellä eräät synttärilahjavillasukat, joita aloittelin viikonloppuna. Pinterestissä tuli vastaan nätti mökkikuvio, joten mökkeilyä rakastavalle pitää tietenkin tehdä mökkisukat. Toivottavasti mökkisukat valmistuvat suunnitellusti ja pääsen niitä vielä jossain vaiheessa kevättä esittelemään. 

neulotut lapaset


lapaset

lapaset

Mitäs teille kuuluu?

lapaset4 kommenttia:

 1. Ihania lapasia! Mulla on vähän sama kokemus, että kuvittelin aikoinani, että lapasia on jotenkin hankala tehdä. Kun yhdet sitten kuitenkin neuloi, huomasi, että sehän on aika helppoa ja mukavaa. En toivota sulle paranemista tähän tautiin, vaan mukavia neulehetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä mistä se käsitys lapasten neulomisen vaikeudesta oli tullut. Nyt noita pieniä lapasia valmistuu melkein liukuhihnalta :D Kiitos samoin Kati sinulle, ihania neulomishetkiä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Neuloosi on <3 Ja kiitos, minäkin tykkään noista lapasista, melkein tekisi mieli neuloa itselleenkin pari paria lapasia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan