Slider

Keskiviikon keskeneräiset: adventtisukat 2017

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

villasukat adventtisukat

Kirjottaessani tätä postausta matkalaukku on levitetty olohuoneen lattialle leväälleen ja sen viereen heitetty erinäisiä tavaroita ja vaatteita, joita kuvittelen tarvitsevani tulevalla matkallamme. Maanantai-aamuna hyppään puolisoni kanssa Allegroon, joka kuljettaa meidät Venäjälle, Pietariin. Olen pyyhkinyt valmiiksi hikeä otsalta, sillä Pietariin(KIN) on luvattu ensi viikolle hellettä. Aurinkorasva, kahdet eri kengät, kevyitä ja ilmavia vaatteita - check! Toivottavasti kamerani ei sula.. En ole auringonpalvojatyyppiä, joten sanotaanko, että ensi viikosta tulee varmasti mielenkiintoinen

Tässä postauksessa esittelen kuitenkin viime vuotiset adventtisukat, jotka eivät koskaan valmistuneet ajoissa ja vaikuttaa siltä, etteivät valmistune myöskään tälle joululle. Miksi eivät valmistu? Red heart softin oranssi väri loppui kesken enkä ollut taas(kaan) ymmärtänyt hamstrata kyseisiä sävyjä riittävästi varastoon. Oranssin langan olen ostanut ikuisuus sitten ja yksi kerä ei aivan riittänyt kahteen villasukkaan. 

Olen pohtinut vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi:

1. Koitan aktiivisemmin metsästää jostain kyseistä lankaa.
2. Mikäli nro 1 ei toteudu, joko a) puran villasukat (joka olisi kaiken vaivannäön jälkeen kaikista ikävin vaihtoehto) b) koitan löytää sävyltään (ja langan paksuudeltaan) mahdollisimman paljon samaa muistuttavan langan ja jatkan villasukan loppuun. c) Tilanne säilyy ennallaan eli keskeneräisenä.

Ps. Tämä postaus osallistuu Blogisisareni Craft Candidaten Keskiviikon keskeneräiset -postaussarjaan.

villasukat adventtisukat keskiviikon keskeneräiset

Onko sinulla hyviä matkavinkkejä Pietariin? Mitähän minun kannattaisi keskeneräisen villasukan kanssa tehdä?
2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus! Langan loppuminen kesken työn on ikävää! Silloin kun en ole varma, riittävätkö langat kahteen sukkaan, teen niitä yhtä aikaa vuorotellen, joko jakaen langan kahteen kerään tai sitten neulomalla toista sukkaa kerän ulkopuolelta ja toista sisäpuolelta. Jos et siis halua etsiä jotain lähes samanväristä tilalle, mikä voi olla hyvä vaihtoehto tai jollei samaa lankaa jostain esimerkiksi Facebookin Lankahamsterit-ryhmästä löytyisi (itse olen sieltä joskus peräänkuuluttanut jotain lankaa) niin suosittaisin melkein purkamaan toista villasukkaa vain tuohon samaan kohtaan saakka, johon olet toisen kanssa päätynyt ja jakamaan oranssin langan siihen yläpäähän ja tekemään harmaavalkoisen osion jälkeen teräosan vaikka sitten jollain toisella värillä. Ihanat sukat kuitenkin tulossa!
    Meidän oli tarkoitus myös viime syksynä matkustaa Pietariin Allegrolla mutta matka peruuntui. Odotanpa innolla omaa raporttiasi matkasta - toisin sanoen: hyvää matkaa!
    Ja kiitos osallistumisesta haasteeseen. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanan pitkästä kommentistasi, täällä jonotetaan juuri Aurora sotalaivalle ja jostain syystä muutama muukin keksinyt tulla tänne :D Eilen teimme turhan reissun tänne, kun laiva olikin kiinni ja informaatio ristiriitaista. Mutta kiitos, kuvia on tullut otettua niin että kohta on eka kortti täynnä :D Onneksi on toinenkin kortti, saa nähdä joutuuko tässä vielä korttiostoksille jos sekin tulee täyteen. Ja mitä villasukkiin tulee niin täytyisi tosiaan aktivoitua langanmetsästykseen. En tiedä saisiko lankaa tilattua Saksasta, joka kaiketi on valmistajamaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan