Slider

Värikkäät norsut

tiistai 8. toukokuuta 2018

virkattu norsu

Aurinko helottaa lähes pilvettömältä taivaalta ja kesä kolkuttelee ovella. Parin päivän aikana puihin on kasvanut pieniä hiirenkorvia ja maakin vehreytynyt. Vielä muutama viikko ja kesäloma koittaa!

Kuvissa näkyvä norsuvaunulelu valmistui pääsiäisen tienoilla ja pieni tyttövauva, jolle vaunulelun tein, näki päivänvalon eilen

Parvekkeelta on myös jo putsattu talven pölyt, istutettu muutama kesäkukkanen ja pöyhitty parvekesohvan pehmusteet - kesä on siis enemmän kuin tervetullut kylään pidemmäksikin aikaa! 
Toukokuussa ajattelin listata Kesän bucketlistin - asioita, joita haluaisin tehdä on pitkä lista! Toivottavasti meitä suomalaisia hellittäisiin sopivan lämpimällä kesäsäällä - toivon ainakin, että tänä vuonna lakkiaisviikonloppuna ei joutuisi turvautumaan talvitakkiin. 


narsissi

norsuvaunulelu


virkatut norsut♥ 

Aurinkoisia päiviä toivotellen,


2 kommenttia:

  1. Ooh, aivan ihanat nuo norsut! ♥ Meille syntyy esikoinen kesällä, heinäkuussa on laskettu ja osuu nyt aivan erityisesti silmiin tällaiset kaunokaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Blogistani löytyy myös norsuun ohje jos itse haluaa virkata sellaisen :) Onnea pienokaisesta, kuulostaa ihanalta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan