Slider

Ponimaa

sunnuntai 10. syyskuuta 2017


eräjärvi ponimaa
Ponimaasta löytyi tietenkin poneja! Tämä kauraturpa oli hurmaava otus!


Ponimaa, Eräjärvi


Heinäkuussa kävimme tutustumassa Ponimaahan. Kuulin Ponimaasta ensimmäisen kerran luettuani siitä Nellin (Kochanie) blogista. Eläinrakkaana ihmisenä piti päästä tsekkaamaan paikka! Heti aluksi pitää sanoa, että nykyään suhtaudun varauksella kaikenlaisiin eläintarhoihin, joissa eläimet usein ovat vain näyttelyesineitä ja elinolot vähintäänkin kyseenalaiset. Vuosi sitten kävimme Kööpenhaminan eläintarhassa, josta postasin täällä, KLIK. Sinnekin meneminen tuntui väärältä, varsinkin kun eläimiä oli lopetettu uusien tieltä. 

Ponimaan porteille saavuttuamme meitä tuli tervehtimään sympaattinen, valtavan suuri turriainen (irlanninsusikoira), joka koonsa puolesta voisi pelästyttää aremmat - me kuitenkin pääsimme heti rapsuttamaan karvaturria ja vaihtamaan muutaman sanan paikan toisen omistajan kanssa.

Siirryimme maksamaan aluemaksun ja vastaan tuli lisää karvaturreja - isoja ja pieniä. Kiertelimme rauhalliseen tahtiin rapsutellen kaikenlaisia otuksia - vastaan tuli esimerkiksi alueella vapaana liikkuvia aaseja ja minipossuja. Minipossut eivät olleet enää niin kovin minejä ;) 


ponimaa eräjärviponimaa eräjärvi
Ponimaassa asustaa myös vuohia. Tämä pieni vuohi tiiraili ulos kopistaan.

Näimme reissullamme mm. vuohia, hevosia, aaseja, koiria, lampaita, minipossuja, kaneja ja alpakoita.

Ponimaa on oikein sympaattinen ja kotikutoinen paikka, joka tarjoaa myös erilaisia leirejä ratsastuksesta ja hevosista kiinnostuneille. Itsekin nuorena tyttönä ratsastaneena voisin kuvitella itseni heppoja hoitamaan Ponimaahan!

Kauniina ja lämpimänä kesäpäivänä tuolla saisi varmasti vierähtämään enemmänkin aikaa - nyt keli oli koleahko (kuten koko kesä, eh) ja taivaalta ripotteli vähän vettäkin. Silti oli kiva käydä! Suosittelen - erityisesti lapsille paikka tarjoaa ihania elämyksiä eläinten parissa :)

ponimaa

ponimaa

ponimaa
Ponimaassa asuu kolme minipossua - jotka eivät enää ole niin minejä.

ponimaa eräjärvi

ps. Ballerinat ovat ehkä hieman vääränlaiset jalkineet Ponimaahan - tuli huomattua henkilökohtaisesti :)

Oletko sinä käynyt Ponimaassa ? 


PONIMAA

Kallioniemi 14, 35220 Eräjärvi

Aluemaksu 8€/henkilö2 kommenttia:

 1. Ooh, ihania eläimiä! ♥
  En ole koskaan ko. paikassa käynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponimaa oli kyllä hauska paikka, kotikutoinen meininki :) Kannattaa vierailla vaikkapa ensi kesänä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan