Slider

Virkattu viirinauha sinisävyisenä

torstai 11. toukokuuta 2017

virkattu viirinauha

Lienee turhaa valittaa lumisateesta, mutta olisihan se kiva, jos se kevät tulisi viimein ja voisi työntää sormet multaan ja ryhtyä tuunaamaan ja puunaamaan parveketta kesäkuntoon. Innokkaana ehdin jo ostaa muutaman pelargonian sekä neilikan ja toistaiseksi ne näyttävät selviytyvän lasitetulla parvekkeella :) Vähän hirvittää ajatella, että Suvivirttä lauletaan jo kolmen viikon päästä ja kuuden viikon päästä on jo juhannus!


virkkaus viirinauha

Tämä virkattu viirinauha syntyi jo muutama viikko sitten. Oma ajatus oli päästä eroon sinisestä langasta, jota lankakorista löytyy vieläkin muutama kerä. Onneksi sinistä lankaa hupeni jonkin verran tähän viirinauhaan :)

virkkaus viirinauha

virkkaus viirinauha

virkkaus viirinauha

Aiempia viirinauhoja voit katsella täältä:virkkaus viirinauha8 kommenttia:

 1. Nämä värit kyllä toimii hyvin yhteen, tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka itse en niin sinisestä välitä niin omaakin silmää miellyttää! :)

   Poista
 2. Onpa se kaunis! Ja niin ihanasti sointuvat värit toisiinsa. 💙

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis viirinauha. Kiva kun vierailit blogissani, löysin siten tänne myös. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kiva kun poikkesit - tulethan uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on aina lasten synttäreille ostettu kertakäyttö seinäbanderolleja ja onhan se ihan hullua heittää ne heti juhlien jälkeen menemään. Tälläisiä kun virkkaisi muutamissa väreissä niin olisi koristeluja jos jonkinlaiseen juhlaan. Kuinka kauan sinulla meni koko viirin virkkaamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo, nuo virkatut viirit kestää useamman vuoden :) On tosi vaikea arvioida kokonaiskestoa viirille. Riippuu paljon kuinka monta palaa virkkaa ja minkä kokoisen viirikolmion tekee. Olisikohan noissa 20 kerrosta per viiri. Mitähän veikkaisin että yhden viirikolmion tekemiseen menisi aikaa? Ehkä n. 1,5h ? Jos on reipas niin ehkä tuollaisen viirinauhan tekisi viikonlopun aikana?

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan