Slider

Virkattuja pussukoita.

lauantai 7. tammikuuta 2017

virkattu pussukka sydän

Nämä virkatut pussukat menivät lahjaksi. Korallin värisen virkkasin jo jokin aika sitten, mutta vanhanroosan värisen pussukan virkkasin heti vuodenvaihteen jälkeen. Tein pakettiin vielä sydämen koristeeksi.

Näihin pussukoihin en tehnyt vuorta, kuten tein äidilleni antamaan lahjapussukkaan (KLIK). Haastavinta oli saada vetoketju kiinni käsinommeltuna ja siten, ettei vetoketjun pää jää rumasti näkyviin. Ompelukoneella tikistä saisi varmasti paljon tukevamman, mutta käsin pitää tehdä riittävän pieniä pistoja, jotta vetoketju pysyy kiinni.

Täällä (KLIK) ja täällä (KLIK) lisää virkkaamiani pussukoita :)


virkattu pussukka


PS. Tervetuloa uudet lukijat blogiini, toivottavasti viihdytte!

/mainoslinkki: Adlibris

4 kommenttia:

  1. Kauniita pussukoita. Minäkin virkkasin pussukan itselleni ja täytyy sanoa, että harakanvarpailla ommeltu vetoketju ei ole ihan mieleeni. Minun pitää siis jatkaa harjoittelua 😀. Olisiko ehkä parasta tehdä pussukka, jossa aloitus on vetoketjusta virkkaaminen. Oletko kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo käsinompelu ei ole minun(kaan) mieleeni! Hankalaa on myös saada ompelulanka riittävästi piiloon, ettei se jäisi näkyviin jos vetoketju ja pussukka ovat erivärisiä. Olen kuullut tuosta, jossa aloitetaan vetoketjusta virkkaamaan, mutta itse en ole vielä tohtinut kokeilla :) Kiitos kommentistasi!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan