Slider

Käsityöblogien joulukalenteri 2016

lauantai 3. joulukuuta 2016

maileg tontut

Kuulun Facebookissa Käsityöblogit ryhmään ja tänä vuonna kaikki halukkaat käsityöbloggarit saivat osallistua joulukalenteriin 2016.

Jokaisena päivänä jonkun käsityöblogin kirjoittajan blogissa aukeaa kalenteriluukku. Minun blogissani kyseinen luukku aukeaa joulukuun 12. päivänä, ellei nyt jotain yllättäviä muutoksia tule :)

Oma aikani ei valitettavasti riitä oman blogin joulukalenteriin, mutta onneksi on monia muita, jotka jaksavat ja ehtivät nähdä vaivaa ja blogi päivittyy joka päivä jouluun saakka heidän osaltaan.
Pitkä ja työntäyteinen syksy alkaa vaatia veronsa ja kunhan pukinkonttiin on tehty kaikki paketit ja jonkinlainen joulusiivo tehty, olen äärimmäisen onnellinen :D Odotan tulevaa joululomaa kuin kuuta nousevaa enkä aio lomalla tehdä mitään jos ei huvita ;)

Tähän postaukseen ajattelin kuitenkin päivittää Käsityöblogien joulukalenteria, josta voi käydä kurkkaamassa joka päivä kyseisen päivän luukun! Ihanaa joulunodotusta! 2. luukku: Villa Nanna ja Ideoiblogi
4. luukku: Hupsistarallaa
5. luukku: Rosannaofmay
6. luukku: Mehukekkerit
7. luukku: Kototeko
8. luukku: Tilkkureppu
10. luukku: Craft Candidate
11. luukku: Eilen tein ja Alvariina
13. luukku: Upcyclelina
15. luukku: Kettuja unissa
16. luukku: Ihan oikea blogi ?
17. luukku: Mie ite!
18. luukku: Ristiin rastiin
19. luukku: Pauliina puuhaa
20. luukku: Oranssia
21. luukku: Rakkaudella tehty
23. luukku: Käsin tehtyä
24. luukku: Omin käsin


2 kommenttia:

  1. Hei, tämä listaus olikin kätevä, linkitin blogistanikin tänne :) kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ajattelin listata kaikki joulukalenteriin osallistuneiden postaukset yhden postauksen alle, niin löytyvät kätevästi yhdestä paikasta :) Ole hyvä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan