Slider

Kaikenlaisia avainnauhoja.

perjantai 2. lokakuuta 2015

neilikat koralli avainnauha

Heipä hei, pitkästä aikaa! Blogin päivitys on jäänyt taas vain ajatusasteelle, kun viime viikkoina murhetta on tuottanut oireileva hammas, joka on vienyt ajatuksia ja stressannutkin kovasti. Oireiluun on nyt löytynyt onneksi syy ja vaadittavat hoitotoimenpiteetkin on aloitettu, joten sitä voi huokaista hetkeksi ja keskittyä taas virkkaamispuuhiin :) 

avainnauha

Kuvassa esiintyvän avainnauhan virkkasin työkaverin pyynnöstä jo jokunen aika sitten, mutta se on jäänyt esittelemättä täällä blogin puolella :) Hämärässä otetut kuvat eivät tee nyt oikeutta ja sävy vääristyy liikaa punaisen puolelle, vaikka oikeasti avainnauha on korallin sävyinen.

avainnauha

Työnalla on muutama tilausjuttu ja myyntiäkin varten olen muutamia juttuja valmistanut aina joutessani :) Lempparisarjatkin ovat palailleet hiljalleen taas ohjelmistoon, joten telkkarin edessä tulee virkkailtua paljonkin :)

neilikat

Avainnauhassa käytin Novitan korallin sävyistä Bambu-lankaa ja valkoinen rusetti syntyi muistaakseni Luxor-langasta. 2 kommenttia:

 1. Hammakipu on aivan hirveää! Onneksi saat siihen nyt apua.
  Kaunis avainnauha. Kamera on aika herkkä vääristämään väriä. Mulla on nimittäin korallia kynsilakkaa ja se näyttää kamerassa pinkiltä :)
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hammaskipu on jotain melkolailla jäätävää. Sairastin alkuvuodesta alveoliitin eli hammaskuopan tulehduksen viimeisen viisurin poiston yhteydessä. Voin kertoa, että se oli jotain ihan järkyttävää kipua ennen kuin sain antibioottikuurin.
   Nyt tämä tämänhetkinen murhe ilmaantui aivan yhtäkkiä puruarkuutena ja hampaasta löytyi reikä. Lopulta hampaasta löytyi tulehdus ja nyt hammasta hoidetaan juurihoidolla :( Onni on ollut se, että missään vaiheessa en ole joutunut kärsimään särystä, mutta oma purukalusto on sen verran tärkeä, että kovasti pistää stressaamaan, mistä mikäkin oire johtuu. Onneksi nyt on syy löydetty ja hoito aloitettu, toivotaan että pian tilanne rauhottuisi suussakin :)

   Kiitos, itsekin tykästyin avainnauhan sävyyn - harmi että kuva ei anna oikeutta avainnauhalle, mutta äkkiä piti taltioida avainnauha ennen luovuttamista työkaverille :)

   Mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan