Slider

Ota yhteyttäOletko kiinnostunut tekemään kanssani yhteistyötä?

Teen yhteistyötä mielelläni sellaisten yritysten kanssa, jotka liittyvät luontoon, valokuvaukseen, kädentaitoihin tai matkailuun. Ekologisuus, kotimaisuus ja aitous ovat tärkeitä arvoja itselleni. Teen yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joiden arvot kohtaavat omani ja joiden tuotteita tai palveluita olisin valmis itsekin ostamaan.

Etsitkö valokuvaajaa? Olen valokuvannut jo yli 10 vuotta. Olen aloittanut valokuvauksen pokkarikameralla, mutta nykyään valokuvaan 5D Mark II kamerallani. Kuvaan mielelläni erilaisia tapahtumia tai juhlia, kuten rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset/nimiäiset jne. Olen kiinnostunut myös erilaisten tuotekuvien kuvaamisesta. Vahvuuteni on "silmä kauneudelle". Ota yhteyttä niin uskon meidän pääsevän molempia osapuolia miellyttävään ratkaisuun!
Käsintehtyä ja kaunista tiivistetysti (helmikuu-huhtikuu 2021):

n. 5000 yksittäistä kävijää (Google Analytics) / kk

n. 10 000 sivukatselua / kk


Tykkääjiä Facebookissa 350

Instagramissa seuraajia 400

Lukijoita Bloggerissa 72

Pinterestissä pinnauksiani katsotaan 52 000 krt /kk


Blogini suosituimmat postaukset liittyvät virkkaamiseen, erityisesti virkatut norsut tuovat blogiini paljon kävijöitä. Blogiani lukevat eniten 25-34-vuotiaat (n. 33%) sekä 55-64-vuotiaat (n. 19%) naiset. Blogiani luetaan lähinnä Suomessa (68%), mutta myös Yhdysvalloissa (8%) sekä UK:ssa (2%).
Aiempia yhteistöitäni:

Shiilan putiikki 4/2017: arvonta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan